marți, 8 decembrie 2009

CONCURS. Fără niciun câştigător

Concursul organizat de Baschet Club Star, în care au fost prezentate imaginile din copilărie a patru componente din lotul echipei din Capitală, s-a încheiat fără niciun câştigător. Timp de patru runde s-au primit 70 de răspunsuri, dintre care doar şase au fost corecte, de-a lungul etapelor disputate. La egalitalitate de puncte se află, în acest moment, Dana Ionescu şi Andrei Badea, ambii cu câte două postări fără greşeală.

Etapa trecută, a patra, a înfăţişat-o pe Mihaela Dragomir. Doar Dana Ionescu a ghicit răspunsul corect, din toţi cititorii care ne-au scris pe adresa de mail a Baschet Club Star. În urma rezultatului final, premiul de 300 de lei, în articole sportive, nu se va acorda, conform regulamentului publicat de-a lungul întrecerii, premiul urmând a fi reportat la un alt concurs organizat, în viitor, de gruparea din Capitală.


Poza care a înfăţişat-o pe Denisa Fitero, la vârsta de trei ani, a făcut diferenţa. Jucătoarea alb-roşiilor nu a reuşit să fie ghicită de niciunul dintre participanţi, chiar dacă indicii au fost destule. Astfel, actuala componentă a lotului naţional feminin Under 13 a făcut ca premiul să rămână în contul asociaţiei Baschet Club Star, pentru cel puţin încă un concurs. Cei care au reuşit să dea răspunsuri corecte, de-a lungul întrecerii, au fost Andrei Badea şi Dana Ionescu (câte două) şi Raluca Ursu şi Marian Rădulescu, câte unul, în două etape diferite, de-a lungul întrecerii.

Timp de patru săptămâni au fost prezentate fotografii din copilăria jucătoarelor Simona Rădanţu, Ioana Miroiu, Nicoleta Constantinescu, Denisa Fitero şi Mihaela Dragomir. "A fost o idee frumoasă, iar cine ar fi câştigat şi-ar fi asigurat un cadou de Crăciun. Păcat că nu a reuşit nimeni să ia premiul", a spus Ioana Miroiu pentru site. De aceeaşi părăre cu ea au fost şi coechipierele căpitanului echipei Baschet Club Star.

Pentru a vizualiza regulamentul concursului organizat de Baschet Club Star, daţi click aici...

Niciun comentariu: