duminică, 31 decembrie 2006

REGULAMENT. Ghiceşte personajul

Timp de aproape o lună, Baschet Club Star va organiza, pentru cititorii site-ului şi nu numai, un concurs inedit, dotat cu un premiu în valoare de 300 de lei, în articole sportive. Pe pagina de web a asociaţiei noastre vor fi prezentate fotografii din copilărie ale jucătoarelor alb-roşiii, iar câştigătorul va primi un voucher pentru suma amintită mai sus.

La acest concurs nu au drept de participare jucătoarele Baschet Club Star şi nici familiile sportivelor. Competiţia se adresează suporterilor echipei şi nu numai, iar în cazul în care vor exista mai multe răspunsuri corecte, la finalul unei etape, se va efectua o tragere la sorţi, chiar de către componentele grupării din Capitală. În condiţiile în care, la sfârşitul concursului, vor exista două persoane la egalitate, atunci departajarea se va face în timpul unui antrenament al Baschet Club Star. Se acceptă minimum trei răspunsuri corecte pentru a câştiga acest concurs.

Condiţii de participare:
  1. Răspunsurile trebuie să fie trimise pe adresa baschet. club.star@gmail.com până la data cerută pe site. După ce a fost publicată o nouă rundă a concursului, niciun alt răspuns nu va mai fi luat în considerare.
  2. Au drept de participare toţi cei care viziteaza baschetstar.blogspot.com şi care doresc să se întreacă la acest concurs. În cazul în care persoana care va câştiga va avea sub 18 ani, atunci va fi nevoie de semnătura tutorelui pentru ridicarea premiului.
  3. Premiul nu se acordă în bani, ci în produse sportive la alegere. De suma respectivă, câştigătorul are dreptul să-şi aleagă tot ceea ce doreşte şi de la magazinul ales de el. În cazul în care suma depăşeşte 300 de lei, Baschet Club Star nu va achita decât preţul adus la cunoştiinţă la începutul întrecerii.
  4. În cazul în care se dovedeşte că un câştigător al unei etape sau câştigătorul final are legătură de familie cu orice jucătoare a Baschet Club Star, răspunsurile sale se anulează şi nu vor fi luate în considerare.
  5. Pentru răspunsurile la concurs nu se va folosi decât adresa baschet.club.star@gmail.com orice altă metodă de contact fiind nulă ca validare a întrebării.
  6. Concursul a început pe data de 10 noiembrie şi se va încheia pe data de 8 decembrie.
  7. Premiul va putea fi ridicat cel mai târziu la data de 20 decembrie.
  8. Dacă până la data de 20 decembrie câştigătorul nu-şi ridică premiul, acesta se va reporta la un alt concurs, organizat ulterior de Baschet Club Star.
  9. În cazul în care va exista un câştigător din afara Bucureştiului, termenii de ridicare a premiului se vor respecta întocmai, ca la punctele 6, 7 şi 8.
  10. Baschet Club Star îşi rezervă dreptul de a modifica anumite părţi ale condiţiilor de participare sau de a adăuga, în timp, alte puncte.

Niciun comentariu: