vineri, 4 decembrie 2009

RESTANŢE. Se aşteaptă rezultatele oficiale

Patru jucătoare ale echipei Baschet Club Star şi-au asigurat, neoficial, un minimum de 60 de puncte la restanţele probelor de control şi, alături de Liliana Uşurelu, dau şansa formaţiei din Capitală să continue Campionatul Naţional feminin Under 16, la grupa valorică A. Denisa Fitero, Simona Rădanţu (foto), Ioana Miroiu şi Mihaela Nemil au reuşit să treacă de testele impuse de forul de specialitate.

Federaţia Română de Baschet va publica pe site-ul oficial rezultatele aprobate şi definitive vineri, 11 decembrie, după şedinţa Colegiului Central al Antrenorilor, care se desfăşura cu o zi înainte. Până atunci, oficialii forului de specialitate vor strânge toate rezultatele probelor de control din ţară, atât de la feminin cât şi de la feminin, urmând ca acestea să fie postate pe frbaschet.ro. Conform Regulamentului FRB, cinci sportive pot da drept de joc unei echipe în actualul sezon competiţional, dacă au normele de control luate.

Tur Echipa Baschet Club Star a încheiat prima parte a Campionatului Naţional feminin Under 15, grupa a cincea de calificare, pe locul al doilea, după Phoenix Galaţi. Jucătoarele alb-roşiii au totalizat trei victorii şi o înfrângere.

Liliana Uşurelu nu a fost prezentă, vineri, în sala Olimpia din Capitală, jucătoarea fiind convocată la cantonamentul lotului naţional Under 15 de la Oradea. Tricolorele mici vor participa, în perioada 5-8 decembrie, şi la un turneu internaţional în Ungaria. Dintre toate sportivele din Capitală, vineri, Denisa Fitero a înregistrat cel mai buni timp la micul maraton: 24,03 secunde. Simona Rădanţu a fost imperială pe distanţa de 30 de metri, unde a scos 4,0 secunde, şi a uimit asistenţa la 800 de metri cu un timp demn de luat în seamă chiar şi la întrecerile de atletism: 2,40 minute.

Ioana Miroiu, chiar dacă a început mai slab, a avut un final perfect şi s-a oprit în limita minimă admisă, de 60 puncte, acelaşi lucru făcându-l şi Mihaela Nemil. Diana Robu se va alătura, cu drept de joc, formaţiei Baschet Club Star din luna ianuarie, astfel că şansele sportivelor alb-roşiii de a lua testele ar putea ajunge la şase. Până vineri, 11 decembrie, se aşteaptă rezulatele oficiale, acestea urmând a fi făcute publice de frbaschet.ro.

Concursul cu premii organizat de echipa Baschet Club Star a ajuns la etapa a patra. Pentru detalii, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: