marți, 24 noiembrie 2009

CONCURS. Ce jucătoare este în fotografie?

Etapa a treia a concursului "Ghiceşte jucătoarea" a început, marţi, pe pagina de internet a echipei Baschet Club Star. Până acum, în rundele precedente, un singur suporter al jucătoarelor formaţiei alb-roşii a dat ambele răspunsuri corecte: Simona Rădanţu, în prima etapă, şi Nicoleta Constantinescu şi Ioana Miroiu, în cea de-a doua. Pe baschet.club.star@gmail.com au venit, până acum, 45 de variante.

Andrei Badea a reuşit, până acum, să adune două răspunsuri corecte, din tot atâtea posibile, în timp ce Raluca Ursu, Dana Ionescu şi Marian Rădulescu şi-au adjudecat o singură variantă în această întrecere. Premiul oferit de Baschet Club Star este unul în valoare de 300 de lei, constând în materiale sportive. Răspunsurile trebuie trimise pe adresa baschet.club.star@gmail.com până la începutul etapei următoare, existând aproximativ cinci zile pentru timp de gândire.


Pentru etapa a treia vă prezentăm o jucătoare care a fost căpitanul echipei Baschet Club Star şi care a evoluat numai pentru această formaţie. A fost prezentă la turneul internaţional de la Viena, însă nu a prins niciun meci. Nu regretă faptul că s-a apucat de acest sport şi speră ca, în timp, să ajungă în lotul naţional de senioare, o performanţă pe care ne-o dorim să fie atinsă de cât mai multe echipiere ale grupării din Capitală. Dacă aţi ghicit despre cine este vorba, nu trebuie decât să trimiteţi un mail pe adresa echipei noastre: baschet.club.star@gmail.com .

Etapa a doua a prezentat două jucătoare. Acestea au fost Nicoleta Constantinescu şi Ioana Miroiu, într-o poză pe când echipierele Baschet Club Star se aflau la aniversarea zilei de naştere a Nicoletei. Pe adresa clubului au sosit 30 de răspunsuri, însă doar cele trimise de Andrei Badea, Dana Ionescu şi de Marian Rădulescu au fost cele corecte. Concursul va continua până la mijlocul lunii decembrie.

Pentru a vedea regulamentul concursului organizat de echipa Baschet Club Star, daţi click aici...

Niciun comentariu: