miercuri, 3 iunie 2009

MAI. Mihaela Dragomir este jucătoarea lunii!

Căpitanul echipei Baschet Club Star, Mihaela Dragomir (foto) a avut evoluţii bune la turneul semifinal de la Galaţi şi a evoluat constant în ultima perioadă, reuşind o medie de 15 puncte marcate şi cinci pase decisive pe meci. Sportiva a fost desemnată de conducerea clubului "Jucătoarea lunii mai" şi va avea şansa să fie pe teren la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14.

La turneul semifinal de la Galaţi, Mihaela Dragomir a marcat un total de 66 de puncte, ceea ce înseamnă o medie de 13,2 puncte pe joc. Chiar dacă nu a impresionat în toate cele cinci partide pe care echipa Baschet Club Star le-a susţinut în penultimul act al sezonului, căpitanul alb-roşiilor a evoluat constant şi a arătat că se poate conta pe ea în momentele-cheie ale meciurilor, atunci când rezultatul final poate fi decis în ultimele secunde.

Mihaela Dragomir nu a mai evoluat pentru nicio altă echipă din ţară, jucătoarea fiind descoperită şi promovată de tehnicienii formaţiei
Baschet Club Star. Miki, aşa cum este alintată de colege, a început sportul de performanţă pe 20 septembrie 2006 şi deţine a doua performanţă la puncte marcate, după Denisa Fitero. Mihaela Dragomir are un record de 30 de puncte înscrise, cu două mai puţin decât echipiera sa.


De-a lungul acestui sezon, Mihaela Dragomir a evoluat atât pe postul de coordonator de joc cât şi pe acela de extremă. Chiar dacă a avut unele probleme de sănătate înaintea ambelor turnee semifinale, fiind accidentată la piciorul drept, tânăra baschetbalistă a avut puterea, de fiecare dată, să revină pe parchet şi să fie alături de colegele de chipă în toate întâlnirile din acest final de sezon.

Citiţi aici caracterizarea căpitanului de echipă al Baschet Club Star, Mihaela Dragomir.
Baschet Club Star a premiat alte patru sportive în lunile

Niciun comentariu: