vineri, 5 iunie 2009

VACANŢĂ. Odihnă meritată pentru jucătoare

Echipa Baschet Club Star a efectuat, vineri-seară, ultimul antrenament înainte de vacanţa
de vară. Jucătoarele alb-roşiii vor avea liber în perioada 5 iunie - 15 iulie, o lună şi zece zile în care pregătirea pentru meciuri nu va mai fi prioritară. La ultima şedinţă tehnico-tactică au luat parte opt sportive, restul motivîndu-şi absenţa de la sală.

Ioana Murea a fost prezentă în sală, însă nu a putut să se antreneze. Sportiva se află în recuperare, după intervenţia chirurgicală suferită la piciorul stâng, fiind operată la ligament. Extrema alb-roşiilor poate să se sprijine în picior şi a primit acceptul medicului pentru a se deplasa şi a merge chiar şi la şcoală. O altă componentă a echipei Baschet Club Star care nu a putut efectua pregătirea a fost Ingrid Lişman, pivotul formaţiei din Capitală
accidentându-se destul de grav la cel de-al doilea turneu semifinal de la Galaţi, în urma unui contact cu o adversară.

Presă Echipa Los Angeles Lakers a învins, cu scorul de 100-75, pe formaţia Orlando Magic în primul meci din cadrul finalei NBA.
Ultimul act din liga profesionistă nord-americană de baschet se dispută după sistemul "cel mai bun din şapte jocuri"

Miruna Lală, Mihaela Dragomir, Ioana Miroiu, Denisa Fitero, Alexandra Anghel, Mădălina Stan, Simona Rădanţu şi Mihaela Nemil au fost prezente la antrenamentul de vineri-seară, jucătoarele având de efectuat câteva exerciţii uşoare şi un baschet pe tot terenul, în formula "patru contra patru". Iniţial, lotul de jucătoare mai avea programată o şedinţă de pregătire sâmbătă-dimineaţă, însă s-a decis să se renunţe la antrenament.

Pregătirile pentru turneul final se vor relua pe 15 iulie, la o oră care va fi anunţată ulterior de conducerea clubului. Din lot nu vor face parte jucătoarele Ana-Maria Drăghici şi Nicoleta Constantinescu, care au ieşit din calcule pentru acest sezon, situaţia finală a acestor sportive urmând să se ştie abia la începutul lunii iulie, atunci când se vor face convocările pentru ultimul act al Campionatului Naţional feminin Under 14.

Pentru a vedea toate rezultatele echipei Baschet Club Star
daţi click aici...

Niciun comentariu: