miercuri, 29 aprilie 2009

APRILIE. Miruna Lală este jucătoarea lunii!

Jucătoarea echipei Baschet Club Star, Miruna Lală (foto), a fost desemnată cea mai bună sportivă din lot pe luna aprilie, după cum informează conducerea clubului. Centrul alb-roşiilor a avut o misiune dificilă la turneul semifinal, acolo unde le-a avut ca adversare pe Iulia Răileanu (Galaţi), Maria Piţigoi (Olimpia) şi Andra Manea (Craiova).

Cu zece puncte marcate în meciul cu CSS Universitatea Craiova şi cu 15 în partida cu Olimpia Bucureşti, Miruna Lală a avut o evoluţie constantă pe toată durata turneului semifinal, seria A, grupa valorica A, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, disputat în Capitală. Centrul alb-roşiilor şi-a ţinut mereu colegele în joc şi a marcat în momentele în care baschetbalistele de la Star aveau nevoie de puncte în ofensivă.

Miruna Lală a început baschetul de performanţă pe 20 septembrie 2006, atunci când a participat la selecţia din care au fost alese jucătoarele care alcătuiesc astăzi lotul Baschet Club Star. Timp de aproape trei ani, Miruna a fost sportiva care s-a luptat cu cei mai buni centri şi pivoţi din ţară, iar acest lucru s-a văzut şi la turneul semifinal din sala Olimpia, acolo unde a reuşit faze foarte frumoase, apreciate de antrenori şi spectatori.

Chiar dacă nu are talia specifică unui jucător-pivot, procedeele pe care Miruna Lală le-a deprins în pregătire au făcut-o să compenseze diferenţa de înălţime cu tehnica sa deosebită. Centrul echipei Baschet Club Star poate înscrie cu uşurinţă de la semidistanţă, având o aruncare precisă, care îşi atinge de fiecare dată ţinta. Dorinţa sa este aceea ca formaţia la care evoluează să se califice la turneul final de la sfârşitul lunii august.

Baschet Club Star a prezentat, periodic, cea mai bună jucătoare.
Iată, în continuare, sportivele care s-au remarcat în

Pentru a vedea un scurt rezumat de la meciul dintre Baschet Club Star şi CSS Universitatea Craiova daţi click aici...

Niciun comentariu: