sâmbătă, 30 mai 2009

PERFORMANTA. Suntem la turneul final!

Echipa Baschet Club Star a obtinut calificarea pentru turneul final al Campionatului National feminin Under 14, care se va desfasura la sfarsitul lunii august. Jucatoarele alb-rosiii si-au indeplinit, atfel, obiectivul propus la inceputul acestui sezon competitional, acela de a accede intre cele mai bune opt formatii din Romania.

Vineri, in prima zi a celui de-al doilea turneu semifinal al seriei A, care se desfasoara la Galati, echipa Baschet Club Star a cedat la limita,
scor 67-68, in fata formatiei Olimpia Bucuresti, dupa ce Simona Radantu & Co au condus, la zece puncte diferenta, scor 51-41 in sfertul al treilea. Gruparea din Soseaua Iancului a intors insa meciul si a invins, avand insa de partea sa arbitrajul pertinent care a permis o defensiva in zona a adversarelor.

Mihaela Dragomir a marcat 22 de puncte in jocul cu Olimpia si a fost cea mai buna marcatoare a echipei Baschet Club Star. De la adversare s-a remarcat Alexandra Chitanu, realizatoare a 30 de puncte. Dupa primele trei meciuri din serie, baschetbalistele alb-rosiii si-au pastrat locul al treilea in grupa, pozitie care-i asigura calificarea directa la turneul final.

In cel de-al doilea meci de vineri-seara, Baschet Club Star a invins, scor
70-39, pe echipa CSS Constanta, victorie care le-a adus jucatoarelor din Capitala calificarea directa la turneul final, indiferent de rezultatele care se vor inregistra in ultimele trei etape, de sambata si de duminica.
Miruna Lala, foto, la minge, a realizat un nou record de puncte marcate, totalizand 25. Calificarea in ultimul act este cea mai mare performanta din istoria clubului, actualul lot de jucatoare fiind unul foarte omogen.

Pentru a vizualiza toate rezultatele din seria semifinala A
dati click aici..

Niciun comentariu: