miercuri, 20 mai 2009

ABSENŢĂ. Ioana Murea va reveni în august!

Desemnată cea mai bună jucătoare a lunii februarie, Ioana Murea (foto) se va opera luni-dimineaţă, pe 25 mai, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Intervenţia chirurgicală va fi efectuată de doctorii Florin Oancea şi Gabriel Dinu, extrema alb-roşiilor urmând să fie externată cel mai târziu miercuri.

După operaţie, Ioana Murea, care a suferit o ruptură a ligamentului care susţine rotula, va fi nevoită să facă un repaus de două săptămâni, după care îşi va putea începe perioada de recuperare, estimată la maximum trei luni de doctorul Florin Oancea. "Este foarte important ca ligamentul să se refacă total şi complet şi să nu forţăm jucătoarea. Va reveni la echipă spre mijlocul lunii august", a încheiat Florin Oancea.

Până la intervenţia chirurgicală, Ioana Murea se pregăteşte alături de colegele sale. Sportiva îşi protejează genunchiul stâng cu ajutorul unei orteze speciale, care o ajută să susţină rotula. "Este o pierdere importantă pentru echipă, mai ales acum, la turneul semifinal. Partea bună este că jucătoarea va fi refăcută la finală, aşa că o vom avea în luna august la lot", a declarat Valentin Bâlă pentru site.


Altfel, Nicoleta Constantinescu şi Ana-Maria Drăghici nu mai fac parte din echipă pentru deplasarea de la Galaţi, de săptămâna viitoare, din perioada 28-31 mai, când va avea loc cel de-al doilea turneu semifinal al seriei I. Cele două componente ale Baschet Club Star au încălcat Regulamentul de Ordine Interioară şi au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată.
O decizie în privinţa lor urmează a se lua abia la mijlocul lunii iunie.

Pentru a citi mai multe amănunte despre accidentarea
Ioanei Murea daţi click aici...

Niciun comentariu: