joi, 5 martie 2009

FEBRUARIE. Ioana Murea este jucătoarea lunii

Cu o medie de 7,25 de puncte pe meci, la care se mai adaugă câte patru recuperări şi două intercepţii pe joc, Ioana Murea (foto) a fost desemnată "jucătoarea lunii februarie". Extrema alb-roşiilor a avut evoluţii constante în această perioadă şi a fost un om de bază în toate partidele susţinute de gruparea din Capitală.

Transferată la Baschet Club Star la sfârşitul sezonului trecut, componenta
alb-rosiilor s-a integrat perfect în echipă şi
a reuşit să-şi câştige un loc în formaţia de bază. Mika, aşa cum este alintată jucătoarea de coechipiere, a avut evoluţii excelente în ultima perioadă, drept pentru care această performanţă este una normală şi firească, lucru recunoscut şi de colegele de echipă. "Mika ne ajută mult în apărare şi ne putem bizui pe ea", este de părere şi Denisa Fitero, căpitanul grupării din Capitală.

Cu un record de 16 puncte marcate pentru Baschet Club Star, Ioana Murea a debutat pentru alb-roşiii pe 22 mai 2008 şi a făcut parte din lotul care a cucerit, sezonul trecut, locul 13 la Campionatul naţional feminin Under 14. "Îmi place mult baschetul şi vreau să-l practic la nivel de performanţă. Este un vis pentru mine să ajung în prima ligă de senioare şi sper să-l realizez", a completat Mika pentru site.

În ultimul meci pe care Ioana Murea l-a disputat, a reuşit să marcheze
12 puncte, la care a adăugat şapte recuperări şi două pase decisive. A avut cinci mingi câştigate în defensivă, interceptând mingile adversarului direct. Miercuri, Baschet Club Star a pierdut la Galaţi, scor 62-83, partida cu Phoenix, din localitate.

Pentru a vedea cine a fost jucătoarea lunii ianuarie, click aici...

Niciun comentariu: