marți, 24 martie 2009

MARTIE. Mădălina Stan este jucătoarea lunii!

Chiar dacă nu face parte din formaţia de bază, Mădălina Stan (foto) a fost desemnată de conducerea asociaţiei Baschet Club Star jucătoarea lunii martie. Sportiva a făcut un turneu de sală perfect la Gheorgheni şi a jucat fără greşeală, fiind, de departe,
MVP-ul formaţiei din Capitală.

Întrebată cum se simte ca lider în această lună, Mădălina Stan a recunoscut că actuala performanţă nu ar fi fost posibilă fără ajutorul coechipierelor. "Contează foarte mult pentru mine sprijinul fetelor. Fără ele nu aş fi putut să marchez în multe momente. Eu nu sunt de părere că am decis rezultatele finale din meciurile cu Gheorgheni, ci echipa", a declarat, cu modestie, Mădălina Stan.

Mădălina Stan a ajuns în lotul formaţiei
Baschet Club Star în luna octombrie 2006, atunci când a fost selecţionată de conducerea tehnică. Precizia şi dexteritatea extremei alb-roşiilor au făcut ca aceasta să fie remarcată şi inclusă în echipa din Capitală. Recordul personal este de 14 puncte marcate şi o medie de două intercepţii pe meci.

La numai 13 ani, Mădălina Stan a ajuns să se fie o jucătoare pe care să se poată conta în meci, având un aport defensiv deosebit în echipă. Este una dintre componentele alb-roşiilor care posedă o foarte bună aruncare de la semidistanţă şi distanţă, lucru foarte important în atac, acolo unde punctele contează foarte mult. Este alinată "Dădă" de către colege şi nu a evoluat decât la Baschet Club Star.

Mădălina Stan este cea de-a treia jucătoare care primeşte distincţia "Jucătoarea lunii", după ce Baschet Club Star a premiat sportivele din luna ianuarie şi din luna februarie.

Niciun comentariu: