vineri, 10 iulie 2009

INFO. Ioana Murea şi-a început recuperarea

După ce, în urmă cu aproximativ patru luni, a suferit o accidentare gravă la genunchiul stâng, lovitură care a necesitat o intervenţie chirurgicală,
Ioana Murea (foto) şi-a început recuperarea la Club Atlantis & Spa Bucureşti. Jucătoarea echipei Baschet Club Star face trei şedinţe a câte patru ore fiecare pe săptămână, fiind gata să reintre cât mai repede posibil pe parchet.

Vineri, Ioana Murea s-a aflat pentru a doua oară la cunoscuta clinică din Capitală, acolo unde se tratează mulţi sportivi cu nume din sportul de performanţă din România, fie că este vorba de jucători ai echipelor naţionale, fie ai celor mai importante echipe de club din ţară. Perioada de refacere pentru operaţia la ligament poate varia între două şi trei luni, în funcţie de constatările medicilor.

Info Ioana Murea s-a accidentat la sfârşitul lunii februarie, la un antrenament. Iniţial, nu a fost vorba de o intervenţie chirurgicală, însă o recidivă la genunchi, după o lovitură din jocul cu Phoenix Galaţi, de la Bucureşti, a făcut necesară operaţia.

Extrema formaţiei Baschet Club Star a fost aleasă cea mai bună jucătoare a lunii februarie, Ioana Murea având, de-a lungul acestui sezon competiţional, evoluţii constante. Mika, aşa cum este alintată sportiva de colege, a lipsit de la ultimul turneu semifinal, de la Galaţi, acolo unde B.C. Star a obţinut dreptul de a participa la finala de la Timişoara, fiind clasată în primele opt echipe din ţară.

Altfel, jucătoarele echipei Baschet Club Star vor începe perioada de pregătire miercuri, 15 iulie. Reunirea lotului este programată la sala de sport a Şcolii 129 "Elena Farago", la ora 10.00, atunci când va avea loc primul antrenament. Lotul este format din: Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir şi Simona Rădanţu (fundaşi), Ioana Murea, Ioana Miroiu, Mădălina Stan şi Mihaela Nemil (extreme), Miruna Lală, Adriana Şişcă, Denisa Fitero (centri), Alexandra Anghel şi Ingrid Lişman (pivoţi).

Pentru a vedea toate rezultatele echipei Baschet Club Star
în acest sezon daţi click aici..

Niciun comentariu: