vineri, 3 aprilie 2009

PROGRAM. Antrenamente şi meciuri amicale

Începând din luna aprilie, Baschet Club Star nu se va mai antrena în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii Generale 119 "Vasile Voiculescu". Sala, care nu a mai fost renovată din anul 2000, a intrat în reparaţii generale şi va putea fi funcţională abia din luna ianuarie 2010.

Jucătoarele alb-roşiii se vor antrena în această perioadă în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii Generale 129 "Elena Farago" (foto), prima şedinţă de pregătire fiind programată vineri, 3 aprilie, de la ora 19.30. "Din păcate acum se găsesc foarte greu poziţii de antrenament, astfel că ne vom antrena în sală doar vineri, sâmbătă şi duminică. În rest, jucătoarele au un program de individualizare pe care trebuie să-l respecte, dacă vor să ajungă la turneul final. Numai de ele depinde acest lucru acum" , a spus Valentin Bâlă pentru site.

Sâmbătă şi duminică, Baschet Club Star va susţine două partide de verificare cu echipa similară a clubului Olimpia Bucureşti, ambele în
sala din Şoseaua Iancului. Orele de disputare ale întâlnirilor vor fi stabilite, în cursul zilei de vineri, de cei doi antrenori. Ambele echipe s-au calificat la turneul semifinal, grupa valorică A, şi fac parte din seria semifinală A, alături de Phoenix Galaţi, CSS Universitatea Craiova, CSS Constanţa şi CSS Gheorgheni.

Tot duminică, de la ora 15.30, jucătoarele alb-roşiii au programată o altă întâlnire amicală, de data aceasta cu echipa Şcolii de Baschet Dan Dacian. "Este foarte important să jucăm cât mai mult acum. Săptămâna aceasta nu am făcut antrenamente, din cauza sălii. Aceste meciuri sunt benefice pentru fete, în condiţiile în care vrem să urmărim toate cele 14 jucătoare", a completat Valentin Bâlă.

Pentru a vedea grupele şi programul complet al turneelor semifinale, la feminin, daţi click aici...

Niciun comentariu: