marți, 30 iunie 2009

OFICIAL. Timişoara găzduieşte turneul final!

În perioada 26-30 august va avea loc, la Timişoara, turneul final al Campionatului Naţional Under 14, competiţie rezervată atât cluburilor feminine cât şi celor masculine, după cum informează pagina de web a Federaţiei Române de Baschet. La întrecere s-au calificat, în total, 16 echipe, opt la fete şi tot atâtea la băieţi.

Baschet Club Star se află în grupa finală A, acolo unde se va lupta cu echipele MC Cluj, LPS Satu-Mare şi Olimpia Bucureşti.
În prima etapă din serie, la turneu, jucătoarele alb-roşiii vor înfrunta echipa care este creditată cu cele mai mari şanse la medalia de aur, MC Cluj. Programul oficial şi orele vor fi afişate pe site-ul forului de specialitate, după cum anunţă fr.baschet.ro.


În grupa finală B au fost repartizate alte patru echipe: Phoenix Galaţi, CSS Universitatea Craiova, Bega Timişoara şi CSS Râmnicu Vâlcea. Din această serie remarcăm evoluţia perfectă a jucătoarelor din Galaţi care nu au fost învinse în acest sezon. Bega Timişoara porneşte favorită deoarece are avantajul terenului propriu şi şansa de a prinde un loc la medalii.

Conform rezultatelor înregistrate în urmă cu doi ani, la Campionatul Naţional feminin Under 12, disputat la Cerbu, lângă Târgovişte, prima şansă la medalia de aur o are MC Cluj, campioana de acum două sezoane. Bega Timişoara şi Phoenix Galaţi sunt şi ele în joc pentru primul loc, în timp ce LPS Satu Mare şi Olimpia Bucureşti pot face oricând o surpriză. Baschet Club Star şi-a îndeplinit obiectivul pentru 2009, însă jucătoarele alb-roşiii vor să ajungă mai sus de locurile 7-8.

Pentru a vedea toate rezultatele din acest sezon ale echipei
Baschet Club Star daţi click aici...

Niciun comentariu: