miercuri, 27 mai 2009

REFACERE. Mika se simte bine!

Luni, 25 mai, Ioana Murea a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul stâng, acolo unde sportiva suferise o ruptură a ligamentului care susţine rotula. După o operaţie care a durat 90 de minute, extrema alb-roşiilor a aflat că, după o pauză de maximum trei luni, va putea evolua pentru echipa Baschet Club Star.

Majoritatea echipierelor jucătoarei au venit, în jurul prânzului, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, acolo unde a fost operată Ioana Murea. Sportiva a fost internată într-o rezervă specială la clinica "Biomedica", acolo unde a stat 24 de ore după intervenţia chirurgicală. Simona Rădanţu a fost prima jucătoare de la Baschet Club Star care a văzut-o pe Mika, aşa cum este alintată Ioana Murea, după ce a ieşit din operaţie. Cele două au glumit câteva minute împreună şi s-au bucurat de reuşita intervenţiei chirurgicale.


Alături de căpitanul alb-roşiilor, au mai fost la spital Mihaela Dragomir, Miruna Lală, Adriana Şişcă, Denisa Fitero, Ioana Miroiu şi Mihaela Nemil. Timp de aproximativ două ore fetele au putut să discute şi să se bucure pentru că şi-au revăzut colega. A fost o surpriză plăcută, de care Ioana Murea a fost impresionată, jucătoarea recunoscând că "nu mă aşteptam la aşa ceva, deşi am sperat ca fetele să vină".

Marţi, 26 mai, Mika a fost externată, la nici 24 de ore de la intervenţia chirurgicală. Jucătoarea va avea nevoie de 14 zile de repaus total, timp în care trebuie să aibă "o alimentaţie corespunzătoare, pentru a evita o posibilă îmbolnăvire cu ulcer, din cauza faptului că mulţi pacienţi refuză uneori mâncarea", aşa cum au informat medicii care au avut grijă de sportivă, care va purta, în acest timp, o orteză specială.

Ioana Murea va reveni pe teren la mijlocul lunii august. Citeşte aici performaţele jucătoarei în acest an.

Niciun comentariu: