marți, 14 iulie 2009

ECHIPĂ. Începe pregătirea pentru Timişoara!

Lotul echipei Baschet Club Star se va reuni, miercuri, 15 iulie, pentru a pregăti turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14, care se va desfăşura, în perioada 26-30 august, la Timişoara. Primul antrenament va avea loc la sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 129 "Elena Farago", de la ora 10.00.

Pentru actuala ediţie a Campionatului Naţional feminin Under 14 au fost selecţionate 12 jucătoare. Nu mai fac parte din lotul echipei Baschet Club Star Ana-Maria Drăghici şi
Andreea Nichifor. La prima sportivă s-a renunţat din motive de Regulament de Ordine Interioară, în timp ce cea
de-a doua nu s-a mai prezentat la antrenamente din luna martie. În aceste condiţii, se aşteaptă încă două sportive la lot, însă după turneul final.


Astfel, timp de aproape o lună şi cinci zile, echipa Baschet Club Star
se va pregăti în următoarea formulă: Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir şi Simona Rădanţu (fundaşi), Ioana Miroiu, Mihaela Nemil, Mădălina Stan (extreme), Adriana Şişcă, Miruna Lală, Denisa Fitero (centri) şi Ingrid Lişman şi Alexandra Anghel (pivoţi). Cele 11 jucătoare sunt apte de efort şi nu sunt accidentate, acestea urmând să fie prezente la antrenamente încă de miercuri dimineaţă.

La turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14, delegaţia echipei Baschet Club Star va selecţiona un lot de 10 jucătoare, care vor face deplasarea la Timişoara cu trenul. Pentru această fază a competiţiei, sportivele au ales-o pe Ioana Miroiu drept căpitan al echipei. Astfel, extrema alb-roşiilor revine în această funcţie pe care a mai deţinut-o din octombrie 2006 şi până în aprilie 2007.

Baschet Club Star organizează selecţie pentru jucătoare născute în anii 1995-1996. Detalii aici...

Niciun comentariu: