luni, 16 martie 2009

TURNEU. Se ştiu echipele calificate în Top 12

În perioada 20-22 martie va avea loc la Gheorgheni turneul de sală al seriei de calificare B, întrecere ce contează pentru Campionatul Naţional feminin Under 14, grupa valorcă A.
Vor participa echipele Phoenix Galaţi, Baschet Club Star şi CSS Gheorgheni, toate fiind calificate în Top 12, în timp ce formaţia CSS Bacău a anunţat federaţia că nu se va prezenta.

Programul turneului se va modifica, după ce gruparea din Bacău a declarat forfait, drept pentru care va pierde toate meciurile cu scorul de 20-0. În această situaţie se va juca doar pentru palmares, asta şi pentru că nu se mai poate schimba nimic în ceea ce priveşte calificarea echipelor pentru turneul semifinal, care va avea loc în perioadele 1-5 aprilie şi 27-31 mai.

Baschet Club Star va deplasa la Gheorgheni un lot de zece jucatoare, acesta urmand a se definitiva cel mai tarziu miercuri seara. Ioana Murea nu va putea evolua la turneul de sală deoarece este accidentată,
Andreea Nichifor este învoită de conducerea clubului, iar Mădălina Stan şi Ioana Miroiu sunt incerte pentru această competiţie.

Antrenamentele jucătoarelor alb-roşiii se vor desfăşura de luni seară şi până joi seară, urmând ca vineri dimineaţă, de la ora 9.00, să se plece spre Gheorgheni. primul meci din turneu se va disputa vineri seară, de la ora 18.00, cu echipa Clubului Sportiv Şcolar, din localitate. Duminică, 15 martie, componentele Baschet Club Star au avut programată o alergare în parc, Denisa Fitero şi Mihaela Nemil excelând ca mod de pregătire.

Pentru a vedea când va reintra Ioana Murea în lotul echipei
Baschet Club Star, apăsaţi aici...

Niciun comentariu: