joi, 5 februarie 2009

CAMPIONI. Svetlana Dragusin, alaturi de Star!

Una dintre cele mai experimentate jucatoare de baschet din tara noastra, Svetlana Dragusin (foto) se va antrena joi seara cu tinerele sportive de la echipa Baschet Club Star. "Le tin minte pe fete inca de pe vremea cand evoluam eu in Bulgaria, la Dunav Ruse. Imi aduc aminte ca, in urma cu doi ani, B.C. Star a venit acolo si a sustinut doua meciuri amicale. La unul dintre ele am asistat si eu. Ma bucur foarte mult pentru ca acest club
si-a tinut componentele si ca are un lot de perspectiva. Abia astept sa ma intalnesc cu jucatoarele acestei echipe", a declarat Svetlana Dragusin pentru site.
In urma cu doua saptamani Svetlana Dragusin s-a retras oficial de la echipa nationala, intr-o ceremonie la care au mai participat Monica Iacob-Ridzi, ministrul Tineretului si Sportului, Octavian Bellu, presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, si Carmen Tocala, presedintele Federatiei Romane de Baschet. Jucatoarele de la Baschet Club Star vor avea prilejul sa se antreneze alaturi de o baschetbalista care are in spate peste doua decenii de performanta, Sveti debutand pentru selectionata Romaniei in urma cu aproape 21 de ani! La cei 38 de ani ai sai, Svetlana Dragusin nici nu se gandeste sa renunte la baschet si se vrea sa devina antrenoare.
Fosta componenta a lotului national de senioare este a cincea jucatoare care se va pregati cu sportivele de la Baschet Club Star, dupa
Diana Pop, Wanda Guyton, Carmen Bagiu si Viorela Rus.
AMICAL. Vineri, 6 februarie, de la ora 15.00, Baschet Club Star va sustine o partida de verificare cu echipa Scolii Americane. Intalnirea se va disputa in cocheta arena a institutiei din soseaua Pipera, iar pentru acest meci au fost selectionate 12 jucatoare: Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir si Simona Radantu (fundasi), Ana-Maria Draghici, Ioana Miroiu, Ioana Murea si Mihaela Nemil (extreme), Denisa Fitero, Miruna Lala si Adriana Sisca (centri) si Ingrid Lisman si Alexandra Anghel (pivoti).

Niciun comentariu: