duminică, 8 martie 2009

CALIFICARE. Suntem la turneul semifinal!

Duminică, la Bacău, s-a disputat meciul dintre echipa
Clubului Sportiv Şcolar, din localitate, şi formaţia
CSŞ Gheorgheni, din cadrul etapei a şasea a Campionatului Naţional feminin Under 14. Gruparea din judeţul Harghita s-a impus cu scorul de 63-39, rezultat în urma căruia Baschet Club Star şi-a asigurat, matematic, calificarea la turneul semifinal.

Partida a contat pentru seria B din cadrul grupei valorice A a Campionatului Naţional de junioare trei, din care mai face parte şi Phoenix Galaţi, echipă care conduce seria fără înfrângere. Cu patru etape înainte de final,
Baschet Club Star are trei victorii şi două înfrângeri şi, practic, şi-a atins primul obiectiv din sezonul actual, prezenţa în primele 12 formaţii din România, la categoria de vârstă sub
14 ani. În 2008, jucătoarele alb-roşiii s-au clasat pe locul 13 în ţară.

Din seria B şi-au asigurat calificarea la turneul semifinal Phoenix Galaţi şi Baschet Club Star, în timp ce CSŞ Gheorgheni mai are nevoie de o singură victorie pentru a ajunge în Top 12. Formaţia din Bacău şi-a redus considerabil şansele de a mai evolua în prima grupă valorică, având nevoie de trei victorii în următoarele trei meciuri, dintre care două sunt cu Phoenix şi cu Baschet Club Star. Turneul de sală se va disputa la Gheorgheni, în perioada 20-22 martie.

Antrenamentele jucătoarelor alb-roşiii vor reîncepe luni seara. Marţi, de la ora 15.30, Baschet Club Star are programat un meci amical cu Vampires Bucharest, la Şcoala Americană, iar de miercuri şi până vineri şedinţele de pregătire se vor desfăşura după programul normal.

Pentru a vedea cronica primei partide dintre Baschet Club Star şi Vampires Bucharest, daţi click aici...

Niciun comentariu: