luni, 23 februarie 2009

VICTORIE. B.C. Star a castigat si la Bacau

Ioana Miroiu si-a egalat recordul personal la puncte marcate, 23, in meciul pe care Baschet Club Star
l-a disputat duminica la Bacau, cu echipa Clubului Sportiv Scolar din localitate. Scorul partidei a fost de 79-43 pentru jucatoarele alb-rosiii, care s-au apropiat, astfel, la numai o singura victorie de calificarea la turneul semifinal al Campionatului National feminin Under 14.
Diferenta in aceasta intalnire a fost facuta inca din prima perioada, atunci cand formatia din Capitala
si-a asigurat un ecart de 12 puncte. Simona Radantu (foto, in rosu)
a evoluat perfect in primele 20 de minute si a pasat decisiv catre Miruna Lala si catre Ioana Miroiu, cele trei facand parte din formatia de baza, alaturi de Ingrid Lisman si de Ioana Murea. Alexandra Anghel a ajutat defensiva, reusind cateva recuperari importante, iar Mihaela Nemil a realizat sase puncte consecutive in cel de-al treilea sfert. Denisa Fitero si Nicoleta Constantinescu au totalizat impreuna opt puncte, impartite in mod egal, in timp ce Mihaela Dragomir a realizat, din nou, cel putin zece puncte.
Ioana Miroiu si-a serbat, cu o zi inainte de meci, ziua de nastere, extrema alb-rosiilor implinind 14 ani. Petrecerea a avut loc intr-un cadru restrans, in cantonamentul din Bacau, si a durat pana aproape de miezul noptii. Conducerea clubului ii doreste jucatoarei sanatate, impliniri si cat mai multe partide disputate pentru Star, toate finalizate cu o participare la turneul final 1-8, din luna august. Urmatorul meci al formatiei din Bucuresti este programat pe 1 martie, pe propriul teren, atunci cand Baschet Club Star va intalni pe CSS Gheorgheni in sala Scolii 97. Ora de disputare nu a fost stabilita inca de organizatori.
Phoenix Galati si-a asigurat calificarea la turneul semifinal, dupa ce a castigat la Gheorgheni, scor 108-53, gruparea de la Dunare avand patru victorii din tot atatea partide disputate in seria B. Baschet Club Star, cu trei victorii si o infrangere, se afla pe pozitia a doua, fiind urmata, in ordine de CSS Gheorgheni si de CSS Bacau. Primele trei echipe din grupa acced la turneul semifinal.

Niciun comentariu: