joi, 12 martie 2009

INFO. Cinci jucătoare au probleme medicale

Lotul echipei Baschet Club Star nu este unul complet în aceste zile. Ioana Murea este accidentată,
Ingrid Lişman (foto) şi Alexandra Anghel sunt în covalescenţă după o răceală puternică, Mihaela Dragomir s-a simţit rău miercuri seară, iar Andreea Nichifor nu a venit la pregătire, preferând să înveţe pentru şcoală. În aceste condiţii doar nouă sportive sunt apte de efort.

Accidentarea Ioanei Murea a diminuat randamentul defensiv al echipei, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu jucătoarea Ingrid Lişman. "Două din cele mai bune sportive ale noastre nu pot evolua în acest moment, fiind fie accidentate, fie în covalescenţă. Pentru noi nu este un lucru bun, deoarece se apropie turneul de sală de la Gheorgheni şi avem de disputat patru meciuri grele, dat fiind faptul că avem şi o restanţă", a declarat Valentin Bâlă pentru site.

Alexandra Anghel a acuzat probleme respiratorii şi nu a fost prezentă pe teren nici la meciul de verificare cu Şcoala Americană. În aceste condiţii, Baschet Club Star nu poate conta pe cei doi pivoţi ai săi. În condiţiile în care nici Adriana Şişcă nu este sută la sută refăcută, jocul alb-roşiilor în spaţiul de trei secunde ar putea avea de suferit. Conducerea clubului intenţionează să legitimeze, în aceste zile, o jucătoare nouă pe postul de pivot, însă nu s-a luat o hotărâre definitivă în acest sens.

În condiţiile în care Mihaela Dragomir nu se va reface, Nicoleta Constantinescu şi Simona Rădanţu îşi vor asuma responsabilitatea postului de coordonator de joc. Mai mult, din câte se pare, Mădălina Stan nu va putea evolua nici ea la Gheorgheni, astfel că turneul de sală se anunţă unul foarte dificil pentru jucătoarele alb-roşiii.

Baschet Club Star organizează selecţie pentru jucătoarele născute în anii 1995-1996. Pentru detalii, vă rugăm, daţi clik aici...

Niciun comentariu: