luni, 4 mai 2009

CALCULE. Star se poate bate pentru locul doi

Pentru a se califica la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14, echipa Baschet Club Star mai are nevoie de o singură victorie. Cele trei reuşite din seria semifinală A plasează formaţia din Capitală pe poziţia a treia în grupă, primele patru locuri asigurând direct participarea în ultimul act al categoriei sub 14 ani.

Baschet Club Star a fost surpriza turneului semifinal din sala Olimpia, acolo unde jucătoarele alb-roşiii au înregistrat trei victorii şi două înfrângeri. Inainte de startul competiţiei, B.C. Star a fost cotată abia cu şansa a patra. Mai mult, succesele la scor în faţa formaţiilor CSS Constanţa şi
CSS Gheorgheni, dar şi cele cinci puncte pe care alb-roşiile de au în faţa clubului Universitatea Craiova aduc un retur mai liniştit.

Cel de-al doilea turneu al seriei semifinale A se va disputa la Galaţi, în perioada 29-31 mai. Jucătoarele de la Baschet Club Star merg în oraşul de pe Dunăre cu scopul declarat de a-şi păstra actuala poziţie din clasament, chiar dacă acest lucru va fi foarte greu de obţinut. Decisive vor fi întâlnirile cu Olimpia Bucureşti, scor 50-51 în tur, şi cu Universitatea Craiova, scor 52-47, după primul turneu.

Teoretic, Baschet Club Star ar putea încheia seria semifinală A şi pe poziţia a doua, însă aici trebuie să fie avantajată şi de jocul rezultatelor.
"O victorie cu Olimpia, la cel puţin două puncte, şi, în cel mai rău caz, un eşecu cu Craiova la maximum patru puncte, coroborat cu succesul Craiovei în faţa formaţiei Olimpia ne-ar putea aduce pe poziţia a doua după cele două turnee", a declarat Valentin Bâlă pentru site.

Imaginile de la ultimul meci disputat de Baschet Club Star la turneul semifinal din sala Olimpia le puteţi vedea aici...

Rezultatele complete şi clasamentul din seria semifinală A
le puteţi accesa aici...

Niciun comentariu: