sâmbătă, 25 aprilie 2009

SURPRIZĂ. B.C. Star - Univ. Craiova 52-47!

Echipa Baschet Club Star a confirmat forma bună în care se află şi a reuşit să-şi păstreze, după primele patru etape din seria semifinală A, grupa valorică A, din Campionatul Naţional feminin Under 14, locul al treilea în clasament. În reuniunea de sâmbătă, disputată la sala Olimpia din Capitală, jucătoarele alb-roşiii au învins formaţia CSS Universitatea Craiova cu scorul de 52-47!

Gruparea din Bănie a început perfect meciul şi a condus, după primele două sferturi, cu 31-24. După reluare, profitând de eliminarea jucătoarelor Irina Gavrilă şi Magda Magla, autoare a 24 de puncte împreună, care au acumulat cinci greşeli personale fiecare, componentele Baschet Club Star au revenit spectaculos şi au remontat un deficit de 11 puncte. Cu opt minute înainte de final, tabela a indicat 43-38 pentru echipa Universitatea Craiova.

Miruna Lală a interceptat o minge şi a înscris pe contra-atac, după care Denisa Fitero a finalizat o acţiune colectivă, după o pasă perfectă a Ioanei Miroiu. Nicoleta Constantinescu (foto) şi Mihaela Dragomir nu au ratat de la linia de aruncări libere şi au adus victoria pentru Baschet Club Star. Sâmbătă-dimineaţă, jucătoarele alb-roşiii au pierdut, scor 37-59, meciul cu Phoenix Galaţi, liderul seriei semifinale A, după patru etape.

Duminică, Nicoleta Constantinescu îşi aniversează ziua de naştere, fundaşul echipei Baschet Club Star împlinind vârsta de 14 ani. Conducerea clubului şi coechiperele baschetbalistei de la Star îi transmit toate urările de bine şi de sănătate, îndeplinirea tuturor dorinţelor, puterea de a trece peste toate obstacolele vieţii şi de a le birui, şi cât mai multe meciuri pentru Baschet Club Star.
La mulţi ani, Nico!

Pentru a vizualiza rezulatele complete din turneu, click aici...

Niciun comentariu: