joi, 23 aprilie 2009

ANALIZĂ. Doar cu şansa a patra la turneul final

Primul turneu semifinal al
seriei A din grupa valorică A, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, se va disputa în perioada 24-26 aprilie în sala Olimpia, din Bucureşti. Cele şase echipe care se vor lupta pentru calificare sunt: Phoenix Galaţi, CSS Univ. Craiova, Olimpia Bucureşti, Baschet Club Star, CSS Gheorgheni şi CSS Constanţa.

Baschet Club Star porneşte cu şansa a patra în această grupă, în care Phoenix Galaţi şi Universitatea Craiova par să-şi dispute supremaţia. Derby-ul seriei se va disputa în ultima zi a turneului, duminică, 26 aprilie. Lupta pentru locul trei va fi tranşată încă de vineri, atunci când Olimpia Bucucreşti şi Baschet Club Star se vor întrece în meciul decisiv, la finalul primei etape.

Olimpia este aproape imbatabilă în propria sală, anul acesta jucătoarele antrenate de Măndica Ciubăncan având doar o înfrângere pe teren propriu, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru Baschet Club Star în partidele de acasă. Până acum, jucătoarele alb-roşiii au învins de două ori formaţia din şoseaua Iancului în deplasare, insufiecient însă pentru a fi favorite în jocul de vineri, care se va disputa de la ora 12:00.

Tot vineri, Baschet Club Star va disputa şi etapa a doua, urmând să întâlnească pe CSS Constanţa, o formaţie despre care nu se ştiu foarte multe lucruri. O prezenţă-surpriză în această fază a Campionatului Naţional feminin Under 14, formaţia de pe Litoral vine în Bucureşti cu scopul declarat de a obţine un loc la turneul final din luna august, astfel că partida cu jucătoarele alb-roşiii va fi una destul de dificilă.

Programul şi orele de disputare ale jocurilor seriei semifinale A poate fi vizualizat aici... Componenţa celor două serii semifinale ale Campionatului Naţional feminin Under 14 este următoarea...

Niciun comentariu: