duminică, 22 martie 2009

PERFORMANŢĂ. Star este in turneul semifinal!

Baschet Club Star a terminat turneul de sală de la Gheorgheni pe locul al doilea, poziţie pe care a şi încheiat seria B din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, grupa valorică A, după Phoenix Galaţi. Mădălina Stan a fost cea mai bună jucătoare a formaţiei din Capitală, la această competiţie, în urma căreia formaţia din Capitală a obţinut calificarea la turneul semifinal.

Mădălina Stan a recunoscut, după întâlnirea cu CSS Gheorgheni, scor
59-58, că meritul pentru cele două succese nu-i aparţine. "Sunt victoriile echipei. Nu am fost eu cea care a făcut ceva în plus. Dacă nu erau fetele nu puteam să câştigăm cu Gheorgheni",
a adăugat sportiva de la Baschet Club Star. Nicoleta Constantinescu, Simona Rădanţu şi Ioana Miroiu au ajutat-o pe extrema alb-rosiilor.

Denisa Fitero a marcat 32 de puncte în meciul câştigat de Baschet Club Star cu 86-80 şi a stabilit un nou record la puncte marcate al echipei. Precedentul era de 30 şi i-a aparţinut Mihaelei Dragomir. Aşa cum era şi normal, Phoenix Galaţi nu a avut probleme în acest turneu, desfăşurat în perioada 20-22 martie, şi şi-a adjudecat ambele partide:
103-51 cu Baschet Club Star şi 90-65 cu CSS Gheorgheni.

În penultima fază a Campionatului Naţional feminin Under 14 s-au calificat 12 echipe, care vor fi împărţite în două grupe a câte şase formaţii. Primele patru cluburi din fiecare serie se vor califica la turneul final din luna august. Cele 12 echipe care se bat pentru primele opt locuri în România sunt: Universitatea Craiova, Olimpia Bucureşti, CSS Constanţa,
Phoenix Galaţi, Baschet Club Star Bucureşti, CSS Gheorgheni,
MC Cluj, CSS Râmnicu Vâlcea, Gimnaziul Al. Ceuşianu Reghin,
LPS Satu-Mare, Bega Timişoara şi KSE Târgu Secuiesc.

Baschet Club Star a desemnat jucătoarea lunii martie, după disputarea turneului de sală de la Gheorgheni. Click aici...

Niciun comentariu: