miercuri, 25 martie 2009

CAMPIONAT. Grupă dificilă la turneul semifinal

Baschet Club Star va evolua în prima serie a turneului semifinal a grupei valorice A din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14. Alături de alb-roşiii au mai fost repartizate echipele Phoenix Galaţi, Universitatea Craiova, Olimpia Bucureşti,
CSS Gheorgheni şi CSS Constanţa. Primele patru cluburi din cele şase vor obţine dreptul de a participa la turneul final din luna august.

Pentru a patra oară în acest sezon, Olimpia Bucureşti, Phoenix Galaţi şi CSS Gheorgheni vor fi, din nou, adversarele jucătoarelor alb-roşiii. Din cele şase partide directe disputate până acum, Baschet Club Star a învins de trei ori pe CSS Gheorgheni şi a pierdut, acelaşi număr de meciuri, cu Phoenix Galaţi şi cu Olimpia Bucureşti.

CSS Constanţa este formaţia pe care Baschet Club Star nu a întâlnit-o niciodată în istoria confruntărilor directe. Gruparea de pe Litoral a făcut parte din seria preliminară A, alături de Universitatea Craiova, Olimpia Bucureşti şi de CSS Botoşani şi a avut un raport de două victorii şi şapte înfrângeri. Echipa din Constanţa a obţinut calificarea la turneul de sală, după ce a învins greu pe CSS Botoşani.

Universitatea Craiova şi Phoenix Galaţi sunt favoritele primei grupe semifinale pentru calificarea la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14. Cele două cluburi nu au fost învinse în acest sezon şi au avut un traseu perfect, înregistrând 18 victorii din tot atâtea posibile. Olimpia Bucureşti are 15 victorii şi 3 înfrângeri, în timp ce Baschet Club Star a înregistrat 12 succese şi 6 eşecuri. CSS Gheorgheni şi
CSS Constanţa au prins, de fiecare dată, ultima poziţie care a asigurat calificarea în faza următoare.

Pentru a vedea componenţa celor două grupe semifinale şi datele de desfăşurare ale turneelor daţi click aici...

Niciun comentariu: