vineri, 20 martie 2009

VICTORIE. Meci superb, final de infarct!

Dupa un meci de infarct, echipa
Baschet Club Star a invins, vineri seara, cu scorul de 86-80 pe CSS Gheorgheni, intr-un joc restanta din cadrul etapei a VI-a, seria B, Campionatul National feminin Under 14, grupa valorica A. Partida s-a disputat la Gheorgheni, intalnirea fiind amanata la cererea formatiei din judetul Harghita,
pentru 20 martie.

Dupa ce jucatoarele din Gheorgheni au avut un ecart de 17 punte, scor 36-19, in minutul 14, componentele echipei Baschet Club Star au inceput o adevarata cursa de urmarire si au intrat la cabine cu un dezavantaj de doar noua punte: 39-48, dupa un joc de nerecunoscut al formatiei din Capitala, care a ratat enorm in primele 20 de minute ale intalnirii.

Denisa Fitero a fost cosgetera alb-rosiilor, cu 32 de puncte marcate, nou record personal si al echipei, iar Madalina Stan (foto) a fost cea care a decis rezultatul final, inscriind un cos de trei puncte cu doar trei minute inainte de final. Tripla extremei alb-rosiii a taiat elanul amfitrioanelor, care nu au mai avut raspuns in ofensiva, moment in care Simona Radantu a pasat decisiv catre aceeasi Madalina Stan, care a inchis, practic, meciul. Baschet Club Star a condus in acest joc doar trei minute, suficient pentru a se impune cu 86-80.

Chiar daca nu a inceput intalnirea ca titulara, Simona Radantu a strans zece puncte, opt interceptii si sase pase decisive, la care a mai adaugat si alte doua capace, fundasul formatiei Baschet Club Star aparandu-se perfect. Chiar daca nu a prins o zi fasta, Ioana Miroiu a inscris zece puncte, in timp ce Nicoleta Constantinescu a marcat tot zece puncte.

Pentru a vedea toate rezultatele inregistrate de echipa Baschet Club Star in acest sezon accesati acest link...

Niciun comentariu: