luni, 28 decembrie 2009

PLECARE. Liliana Uşurelu, spre Galaţi?

Din ianuarie 2010 Liliana Uşurelu ar putea ajunge la echipa Phoenix Galaţi, formaţia antrenată de Mugurel Lepădatu având mari şanse să o achiziţioneze pe extrema alb-roşiilor. Cele două cluburi au ajuns, de principiu, la un acord, însă o decizie definitivă se va lua cu puţin înainte de 4 ianuarie. Şeptarul grupării din Capitală şi-a exprimat dorinţa de a semna cu Phoenix, însă mai sunt de pus la punct câteva detalii.

Liliana Uşurelu (foto) a ajuns la echipa Baschet Club Star în toamna acestui an, jucătoarea neavând, atunci, o echipă pentru categoria sa de vârstă. Astfel, cele două părţi au încheiat o înţelegere conform căreia jucătoarea poate pleca la o altă formaţie, respectând anumite condiţii din acest acord. Phoenix Galaţi a fost primul club care s-a intersat de achiziţionarea sportivei în inter-sezon, astfel că cele două asociaţii aşteaptă, acum, să perfecteze un posibil transfer.

Selecţii Dacă Liliana Uşurelu se va transfera la echipa Phoenix Galaţi, Ioana Miroiu şi Denisa Fitero vor rămâne singurele jucătoare ale formaţiei Baschet Club Star convocate la loturile naţionale feminine ale României.

În aceste condiţii, Baschet Club Star se va axa, din cea de-a doua parte a acestui sezon competiţional, numai pe jucătoarele născute în anii 1995 şi 1996, având însă acelaşi obiectiv ca şi la începutul Campionatului Naţional feminin Under 16, anume ocuparea locului 12. În urmă cu două ediţii, jucătoarele alb-roşiii au terminat pe poziţia a 15-a în România, la aceeaşi categorie de vârstă, în timp ce în 2009 au ajuns la turneul final.

În cazul în care Liliana Uşurelu va părăsi echipa Baschet Club Star, Nicoleta Constantinescu sau Mihaela Dragomir vor reveni pe postul de fundaş titular, cele două echipiere ale alb-roşiilor fiind folosite mai puţin decât de obicei în prima parte a Campionatului Naţional feminin Under 16. În această iarnă, Ingrid Lişman s-a transferat la Olimpia Bucureşti, sportiva dorind să evolueze pentru gruparea din Şoseaua Iancului.

După transferul jucătoarei Ingrid Lişman şi posibila plecare a Lilianei Uşurelu, conducerea echipei Baschet Club Star a decis să nu mai acorde dezlegare niciunei sportive din lotul alb-roşiilor. Detalii aici...

Niciun comentariu: