marți, 22 decembrie 2009

DECIZII. Nu mai pleacă nicio jucătoare

Echipa Baschet Club Star continuă antrenamentele, acestea desfăşurându-se, în continuare, la Şcoala 103, din Capitală. Din ianuarie 2010, jucătoarele alb-roşiii se vor pregăti şi în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 119 "Vasile Voiculescu". Meciurile oficiale se vor desfăşura, în prima lună a noului an, tot în locaţia primei instituţii, acolo unde Ioana Miroiu & Co vor întâlni, în ordine, pe CS Dan Dacian şi pe CSS Botoşani.

În perioada Sărbătorilor de Crăciun şi de An Nou, jucătoarele alb-roşiii nu vor intra în vacanţă, însă vor avea zile libere pe 24 şi pe 25 decembrie, pe 31 decembrie şi pe 1 ianuarie 2010. Din lotul echipei Baschet Club Star nu mai face parte Ingrid Lişman, care s-a transferat la Olimpia Bucureşti. Ioana Murea şi-a reluat pregătirea şi există posibilitatea ca, la meciul cu CSS Botoşani, care se va disputa pe 13 februarie 2010, să revină oficial pe teren. Mădălina Stan se află, în continuare, în recuperare şi s-ar putea să nu fie folosită nici în retur.

Program Cea de-a doua fază a Campionatului Naţional feminin Under 16 se va relua pe 9 ianurie, dată la care echipa Baschet Club Star va întâlni, pe propriul teren, formaţia CS Dan Dacian.

În ceea ce priveşte componenţa formaţiei Baschet Club Star pentru 2010, gruparea din Capitală va definitiva transferul jucătoarei Diana Robu, care va evolua pe postul de pivot. Noua echipieră a alb-roşiilor are 1,84 metri înălţime şi se încadrează în baremul de talie pe care federaţia de specialitate l-a impus pentru Campionatul Naţional feminin Under 16. Ruxandra Runceanu rămâne în atenţia conducerii tehnice, până când sportiva va alege să plece la un alt club, în inter-sezon.

Liliana Uşurelu are oferte de la cel puţin două echipe din ţară pentru returul Campionatului Naţional feminin Under 16, însă echipiera Baschet Club Star nu va părăsi, deocamdată, lotul, chiar dacă există această posibilitate. Până la finalul acestui an, şeptarul formaţiei din Capitală va rămâne alături actualele sale coechipiere. "Nicio o altă baschetbalistă nu mai este transferabilă, din acest moment. Cu Ingrid Lişman şi cu Ruxandra Runceanu noi am avut înţelegeri pe care le-am respectat, iar Liliana Uşurelu va decide, în urmădoarele două zile, de comun acord cu noi, unde va evolua", a declarat Valentin Bâlă pentru site.

Liliana Uşurelu, Ioana Miroiu şi Ioana Murea conduc în clasamentul preferinţelor fanilor pentru acordarea trofeului de "Jucătoarea anului". Detalii aici...

Niciun comentariu: