miercuri, 30 decembrie 2009

ANIVERSARE. La mulţi ani, Mika!

Ultima zi de antrenament pe anul 2009 a fost una specială pentru jucătoarele echipei Baschet Club Star. După şedinţa de pregătire de miercuri, echipierele formaţiei din Capitală au sărbătorit-o pe Ioana Murea (foto), extrema alb-roşiilor împlininând frumoasa vârstă de 14 ani. Chiar dacă Mika nu a prins foarte multe meciuri în sezonul precedent, ea a declarat că speră ca 2010 să-i aducă o participare la un turneu final.

După un început de campionat în forţă şi după ce a fost aleasă cea mai bună jucătoare a lunii februarie, Ioana Murea s-a accidentat la un antrenament al echipei Baschet Club Star. Lovitura primită în luna martie nu a necesitat, iniţial, o intervenţie chirurgicală, însă o recidivă venită câteva săptămâni mai târziu a făcut necesară o operaţie la ligamentul piciorului stâng. Timp de aproape opt luni, sportiva a făcut recuperare, urmând ca, în cel mai scurt timp, să revină pe parchet. Acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, la mijlocul lunii ianuarie, dacă medicii vor da undă verde.

Prezentare
Din august 2008, Ioana Murea evoluează, oficial, pentru echipa Baschet Club Star, sportiva având un record personal de 16 puncte marcate. Mika, aşa cum este alintată jucătoarea de colege, a început sportul de performanţă la Clubul Sportiv Şcolar 6 Bucureşti.


Ioana Murea a primit şi un cadou mai special de ziua sa. Timp de câteva minute a jucat, alături de colegele sale, într-un meci de baschet, pe tot terenul, lucru pe care nu-l mai făcuse de aproape jumătate de an. În mai puţin de şapte minute, extrema alb-roşiilor a marcat şase puncte, la care a mai adăugat două recuperări şi o intercepţie. Conducerea clubului îi urează sportivei multă sănătate, împlinirea tuturor dorinţelor, un an mai bun decât cel precedent, zâmbete, bucurii şi fericire alături de cei dragi.
La mulţi ani, Mika!

Altfel, începând de miercuri, Liliana Uşurelu a devenit, oficial, jucătoarea echipei Phoenix Galaţi. Baschet Club Star a eliberat dezlegarea sportivei pentru noua sa formaţie, urmând ca actele necesare pentru trecerea sa la gruparea de la Dunăre să fie întocmite după Revelion, la Federaţia Română de Baschet. Din ianuarie 2010, Diana Robu va deveni, oficial, echipieră a formaţiei din Capitală, pivotul alb-roşiilor venind de la CSS 4 sub formă de împrumut, pentru tot sezonul Campionatului Naţional feminin Under 16.

În luna decembrie, cea mai constantă jucătoare a echipei Baschet Club Star a fost Mihaela Nemil, sportiva având câteva evoluţii de excepţie în această perioadă.
Detalii aici...

Niciun comentariu: