sâmbătă, 19 decembrie 2009

SONDAJ. Cine va fi jucătoarea anului 2009?

La finalul acestui an, asociaţia Baschet Club Star îşi va desemna, într-un cadru festiv, cea mai bună jucătoare a anului. Acest titlu va fi acordat sportivei care a avut evoluţii constante în 2009 şi care s-a făcut remarcată atât la propria echipă cât şi, eventual, la loturile naţionale. În acest sens, a fost inaugurat un sondaj pe pagina de web a grupării din Capitală.

Astfel, şapte baschetbaliste, Ioana Miroiu, Liliana Uşurelu, Mihaela Nemil, Mihaela Dragomir (foto, la minge), Miruna Lală, Ioana Murea şi Mădălina Stan vor putea fi votate pentru această distincţie. Aceste jucătoare nu au fost alese aleatoriu, ele fiind sportivele care s-au remarcat, în mod special, în lunile anului care tocmai se încheie. Chiar dacă Ioana Murea şi Mădălina Stan au fost accidentate în cea de-a doua parte a sezonului, cele două echipiere ale Baschet Club Star au evoluat fără greşeală la începutul lui 2009 şi şi-au ajutat colegele la meciurile de calificare din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14.

Precedent Denisa Fitero a fost desemnată, în urmă cu un an, "Jucătoarea anului". În 2008, centrul alb-roşiilor a avut un sezon perfect, recompensa fiind una pe măsura evoluţiilor sale.

Cititorii vor putea alege, timp de câteva zile, pe pagina de web a echipei Baschet Club Star, jucătoarea preferată, aceasta urmând să intre în cursa pentru sportiva anului. Votul fanilor va însemna un sfert din concurs, celelate răspunsuri urmând să vină de la antrenorii formaţiilor cu care gruparea din Capitală s-a înfruntat în acest campionat şi de la conducerea asociaţiei. Tehnicienii vor avea un total de 35 de procente, iar oficialii echipei un raport de 40% din voturi, după care se va calcula totalul fiecărei baschetbaliste.

Votul final şi desemnarea titlului de "Jucătoarea anului 2009" vor fi făcute publice pe 28 decembrie, dată la care se va acorda şi distincţia Baschet Club Star. Până atunci, postările sunt deschise tuturor fanilor şi nu numai, fiecare având dreptul să-şi voteze favorita. Anul trecut, Denisa Fitero şi-a asigurat acest trofeu, centrul alb-roşiilor nefiind nominalizat pentru marele premiu din 2009, deoarece nu a primit trofeul "Jucătoarea lunii".

În urmă cu doi ani, Ioana Miroiu a fost desemnată jucătoarea anului 2007. Căpitanul echipei Baschet Club Star ar putea repeta această performanţă şi în 2009. Detalii aici...

Niciun comentariu: