luni, 21 decembrie 2009

CONVOCARE. O nouă selecţie la lotul naţional

Liderul echipei Baschet Club Star la puncte marcate în acest tur de Campionat, Liliana Uşurelu (foto), a fost convocată la lotul naţional feminin Under 15. Jucătoarea grupării din Capitală va participa la stagiul de pregătire din Bucreşti, care se va desfăşura la Sala Olimpia, dar şi la turneul internaţional din Elveţia. Tricolorele mici vor reveni în ţară cu câteva ore înainte de trecerea în 2010.

Liliana Uşurelu a participat, în acest an, la toate acţiunile lotului naţional feminin Under 15, făcând parte din selecţionata României care a participat la Campionatul European, Divizia B, la această categorie de vârstă. Antrenorii tricolorelor mici sunt Măndica Ciubăncan (Olimpia Bucureşti) şi Mugurel Lepădatu (Phoenix Galaţi), iar pentru acest stagiu de pregătire au fost chemate 15 jucătoare, 12 dintre acestea urmând să rămână pentru Europenele de anul viitor, organizate de FIBA Europe.


Jucătoarea echipei Baschet Club Star nu a participat la ultimele antrenamente ale formaţiei, deoarece s-a accidentat în partida amicală pe care sportivele alb-roşiii au susţinut-o în compania formaţiei Vampires Bucharest, scor 73-46 pentru Ioana Miroiu & Co, întâlnire disputată la Şcoala Americană din Capitală. Liliana Uşurelu a marcat în această partidă 18 puncte, în mai puţin de două sferturi.

Înainte de plecarea la lotul naţional, Liliana Uşurelu a declarat că nu mai are dureri la picior şi că speră să se poată antrena normal. "La început am crezut că accidentarea este mai gravă, însă, din câte se pare, nu este aşa. M-am recuperat aproape sută la sută şi sunt aptă pentru pregătire şi pentru jocurile de verificare din Elveţia. Sper să nu mai am probleme medicale acum", a încheiat şeptarul formaţiei Baschet Club Star Bucureşti.

Alte două jucătoare ale echipei Baschet Club Star se află în cantonament cu loturile naţionale feminine ale ţării noastre.

Niciun comentariu: