sâmbătă, 23 mai 2009

PREGATIRE. Antrenamente pentru turneu

Lotul echipei Baschet Club Star se află, în aceste zile, în pregătiri, pentru cel de-al doilea turneu semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 14, care se va disputa la Galaţi, în perioada
29-31 mai. După prima fază, care a avut loc în sala "Olimpia", din Capitală, jucătoarele alb-roşiii ocupă poziţia a treia, după Phoenix Galaţi şi după Olimpia.

La Galaţi vor lipsi trei componente din lotul Baschet Club Star. Nicoleta Constantinescu şi Ana-Maria Drăghici nu vor face deplasarea deoarece nu au respectat programul de antrenament al echipei, în timp ce Ioana Murea va suferi o intervenţie chirurgicală la piciorul stâng care o va ţine departe de teren aproximativ trei luni, perioadă în care se va recupera pentru turneul final.


Pentru a ajunge în primele opt echipe din ţară, performanţă unică în istoria clubului, jucătoarele alb-roşiii au nevoie doar de o singură victorie în seria semifinală de la Galaţi. Baschet Club Star va juca, în ordine, cu Olimpia Bucureşti, CSS Constanţa, Phoenix Galaţi, CSS Univ. Craiova şi cu
CSS Gheorgheni. În tur, B.C. Star a învins pe CSS Constanţa, CSS Univ. Craiova şi pe CSS Gheorgheni şi a pierdut cu Olimpia şi cu Phoenix.

Baschet Club Star are programate săptămâna care urmează două partide de verificare şi un antrenament de tehnică şi de tactică. Cele zece jucătoare care vor face deplasarea la Galaţi sunt: Mihaela Dragomir şi Simona Rădanţu (fundaşi), Mihaela Nemil, Ioana Miroiu, Mădălina Stan (extreme), Miruna Lală, Denisa Fitero, Adriana Şişcă Ingrid Lişman şi Alexandra Anghel (centri).

Pentru a vedea rezultatele şi clasamentul primului turneu semifinal, grupa valorică A, seria A, daţi click aici...

Niciun comentariu: