sâmbătă, 7 martie 2009

ANIVERSARE. La multi ani, Mihaela!

Sâmbătă, 7 martie, Mihaela Nemil (foto) împlineşte vârsta de 14 ani. Jucătoarea este componentă a echipei Baschet Club Star din acest sezon şi a progresat mult la noul său club. Una dintre cele mai combative baschetbaliste alb-roşiii, Mihaela îşi doreşte să ajungă, alături de coechipierele sale, la turneul final.

Primul meci al sportivei pentru noua sa echipă a fost pe 20 septembrie 2008, iar recordul de puncte marcate este de 11. Chiar dacă la început nu şi-a găsit locul în formaţia de bază, sportiva a progresat de la meci la meci şi a ajuns o jucătoare pe care să se poată conta, indiferent de minutele pe care le prinde în teren.

Mihaela Nemil ştie că actualul lot de jucătoare este unul experimentat. "Am încredere în colegele şi prietenele mele. Avem şansa de a reuşi o calificare la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14 şi, dacă ne concentrăm, nu avem cum să o ratăm", a spus extrema Baschet Club Star pentru site. Sportiva a fost folosită în acest sezon atât pe extremă cât şi ca fundaş, descurcându-se foarte bine în toate jocurile.

Asociatia Baschet Club Star este alături de Mihaela Nemil şi îi urează componentei alb-roşiilor sănătate, fericire, încredere, zâmbete şi bucurii, cât mai multe meciuri câştigate şi îndeplinirea tuturor dorinţelor. Mihaela
a marcat pentru actualul său club 103 puncte, din septembrie 2008.
La mulţi ani, Mihaela!

Pentru a vedea rezultatele înregistrate de jucătoarele echipei Baschet Club Star la Olimpiada Sportului Şcolar, faza pe Capitală, click aici...

Niciun comentariu: