luni, 1 septembrie 2008

OBIECTIV. Start catre turneul final!

Jucatoarele de la Baschet Club Star
si-au reluat antrenamentele pentru noul sezon competitional. Prima sedinta de pregatire a avut loc luni,
1 septembrie, in Parcul Tineretului.
A fost, de fapt, un antrenament de acomodare inaintea vizitei medicale de a doua zi, astfel ca cele 14 sportive nu au fortat prea mult. De la reunirea echipei a lipsit, motivat, Alice Nita. Madalina Stan nu s-a antrenat alaturi de colegele ei deoarece a fost invoita, insa extrema formatiei B.C. Star va fi prezenta la controlul medical.
Pentru Campionatul National feminin Under 14 lotul alb-rosiilor va fi compus din 15 jucatoare, in cazul in care Clubul Sportiv Scolar 6 ii va acorda transferul Mihaelei Nemil. S-au rezolvat, in inter-sezon, licentele altor trei sportive: Ioana Murea, Roxana Mitroi si Alexandra Anghel, toate devenind componente ale Baschet Club Star. Obiectivul gruparii din Capitala este calificarea la turneul final.
Miruna Lala este de parere ca Baschet Club Star va avea un cuvant de spus in campionat: „Abia am asteptat sa incepem antrenamentele si m-am simtit foarte bine dupa prima zi. Cred ca vom castiga multe meciuri si sper sa ajungem cat mai sus”. Simona Radantu spera ca fetele sa devina cu adevarat o echipa. „Trebuie sa fim unite si sa ne respectam intre noi. Eu cred ca numai asa vom reusi sa realizam ceea ce ne-am propus in viitor”, a declarat capitanul Baschet Club Star pentru site.
Din pacate, Alice Nita nu va putea merge in cantonament din cauza unei probleme medicale, pivotul de la Star urmand sa efectueze un tratament in Bucuresti, in perioada in care echipa va pleca spre Sinaia. „Orice jucatoare este importanta pentru noi. Alice Nita cu atat mai mult. Ea este cea care a dus greul in spatiul de trei secunde anul trecut si sunt sigur ca si-ar fi dorit sa fie cu fetele. Sper sa poate recupera pregatirea fizica repede si sa revina la echipa”, a declarat Valentin Bala pentru site.
MODIFICARI. Din acest sezon, Denisa Fitero si Simona Radantu vor fi cei doi capitani ai echipei Baschet Club Star. Cele doua jucatoare le inlocuiesc in functie pe Mihaela Dragomir si pe Miruna Lala. Conducerea clubului va inscrie doua echipe in Campionatul National, una la junioare doi si una la junioare trei, formatia de la Under 16 urmand sa o aiba in lot pe Alice Nita, care nu poate evolua la Under 14 deoarece a implinit 14 ani.

Niciun comentariu: