duminică, 31 decembrie 2006

OLIMPIADA. Locul al doilea pe Bucureşti!

Nouă din cele 14 componente ale Baschet Club Star au participat, în perioada 6-8 martie, la Olimpiada Sportului Şcolar, disciplina baschet feminin, faza pe Bucureşti. Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir, Miruna Lală, Ana-Maria Drăghici, Adriana Şişcă, Denisa Fitero,
Ioana Miroiu, Mihaela Nemil şi Mădălina Stan s-au clasat pe locul al doilea la această competiţie, participând pentru selecţionata
Şcoala 119 "Vasile Voiculescu".

Vineri, 6 martie, Şcoala 119 a debutat cu succes în grupa A, din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Jucătoarele alb-roşiii au câştigat ambele meciuri din serie şi au terminat pe primul loc. Ioana Miroiu a marcat 20 de puncte în victoria cu 60-28 în faţa Şcolii Lauder, în timp ce Ana-Maria Drăghici a reuşit 21 de puncte la jocul cu Şcoala 280 "Mihail Sadoveanu", scor 69-39.

Sâmbătă, 7 martie, Şcoala 119 a continuat parcursul fără greşeală, de această dată în semifinale. În penultimul act al întrecerii, selecţionata instituţiei unde învaţă baschetbalistele de la B.C. Star a trecut de Şcoala 30 cu scorul de 47-33, Denisa Fitero înscriind 24 de puncte.

Singura înfrângere din turneu a venit duminică, 8 martie, atunci când
Şcoala 172 "Sf. Andrei" a trecut de Şcoala 119 "Vasile Voiculescu" cu scorul de 48-39. De la învingătoare s-a remarcat Alexandra Dumitrache, jucătoare la Olimpia Bucureşti şi componentă de bază a lotului naţional feminin Under 16, care a şi câştigat titlul de MVP al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la baschet feminin, faza pe municipiul Bucureşti.
Cea mai combativă sportivă a Şcolii 119 a fost Mihaela Nemil, extrema
alb-roşiilor remarcându-se prin constanţă şi determinare în toate meciurile.


Din lotul Şcolii 119 au mai făcut parte Beatrice Roman (foto) şi
Elena Florea. Antrenor a fost domnul profesor Doru Ioan Hrisafi.

Niciun comentariu: