miercuri, 12 mai 2010

ONOARE. Începe faza decisivă: play-off-ul!

Penultima fază, cea semifinală, din cadrul Campionatului Municipal feminin de senioare, Divizia Onoare, programează, sâmbătă, prima manşă din cadrul play-off-ului. Conform regulamentului se vor disputa trei meciuri, urmând să se califice în finală echipele care îşi vor adjudeca două partide în serie. Partidele sunt programate la sala Federaţiei Române de Baschet, urmând să se întâlnească Still Us şi junioarele de la Baschet Club Star şi CSS 4 contra formaţiei de senioare de la Baschet Club Star.

După ce a încheiat sezonul regulat al Diviziei Onoare pe primul loc, echipa Still Us va avea şansa să dispute meciul decisiv pe propriul teren. Adversarele formaţiei Svetlanei Drăguşin în semifinală vor fi junioarele de la Baschet Club Star. Jucătoarele alb-roşii au încheiat Campionatul Municipal de senioare pe poziţia a patra, urmând să se lupte, în play-off, pentru medalii. Diana Robu (foto, la minge) ar putea aduce puncte importante pentru Ioana Miroiu & Co într-un meci în care Still Us porneşte ca favorită.

Info Partidele din sezonul regulat al Campionatului Municipal feminin de senioare, Divizia Onoare, s-au încheiat. Echipele Still Us, CSS 4 şi formaţiile de senioare şi de junioare de la Baschet Club Star au intrat în play-off.

Senioarele de la Baschet Club Star şi echipa CSS 4 se întâlnesc în cea mai echilibrată serie semifinală. În sezonul regulat cele două formaţii şi-au împărţit victoriile, astfel că prima partidă va fi una în care se poate întâmpla orice. De la alb-roşii s-ar putea să lipsească Mirela Frăţilă, în timp ce adversarele par să beneficieze de tot lotul. Astfel, Ştefania Roşca, Maria Miheş, Raluca Maxian şi Alexandra Petre vor avea parte de o serie foarte dificilă, această întâlnire fiind decisivă pentru ultimul act al Diviziei Onoare.

Echipele care s-au clasat pe primele două locuri la finalul sezonului regulat vor disputa meciul decisiv în sala proprie, conform regulamentului competiţiei. Astfel, Still Us şi senioarele de la Baschet Club Star au şansa unui joc în plus acasă, dacă, după primele două întâlniri din serie, se va consemna egalitate. Pentru 2010, junioarele de la Baschet Club Star şi-au îndeplinit obiectivul propus în Campionatul Municipal de senioare, anume calificarea în play-off, în timp ce senioarele visează să se lupte pentru aur.

În meciul de baraj pentru calificarea în play-off-ul Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, echipa de junioare a Baschet Club Star a învins, după un meci slab, formaţia CS Dan Dacian. Detalii aici...

Niciun comentariu: