joi, 29 aprilie 2010

VIDEO. Bango, slam dunk devastator în aer!

Play-off-ul NBA a adus faze de real spectacol în liga profesionistă de baschet nord-american. Jucătorii au marcat coşuri superbe, iar atmosfera a fost întreţinută, ca de fiecare dată, de majorete şi de mascote, spre deliciul fanilor. La meciul patru al seriei dintre Milwaukee Bucks şi Atlanta Hawks, mascota formaţiei gazdă, Bango (foto) a reuşit un lucru aproape incredibil: dunk de la şapte metri înălţime!

În prima parte a meciului patru dintre Bucks şi Hawks, partidă încheiată cu scorul de 111-104 pentru Milwaukee, Bango a intrat pe teren în timpul unui time-out cerut de oaspeţi. La un panou a fost instalată o scară de aproape şase metri înălţime, iar mascota amfitrionilor s-a căţărat până în vârful acesteia în uralele publicului. După câteva secunde, Bango a făcut o tumbă în aer şi a înscris un slam-dunk de neimaginat pentru multă lume. Spectatorii au aplaudat câteva secunde bune această reuşită a celui care-i înveseleşte seară de seară în Bradley Center, locul unde Bucks dispută jocurile de pe teren propriu în faţa a peste 18.000 de fani dezlănţuiţi.

VIDEO Un fan al echipei de colegiu Columbia Ravens, din SUA, a reuşit o performanţă extraordinară: să înscrie, legat la ochi, de la centrul terenului. Evenimentul s-a petrecut în pauza unei întâlniri din campionatul local.



Seria dintre Milwaukee Bucks şi Atlanta Hawks este una dintre cele mai disputate din play-off-ul NBA, cele două formaţii fiind echilibrate valoric. După cinci partide, scorul general este de 3-2 pentru Bucks, însă, în caz de egalitate, Hawks beneficiază de avantajul terenului propriu într-un eventual meci decisiv. Învingătoatrea se va califica în semifinalele Conferinţei de Est ale Ligii, acolo unde va veni Orlando Magic, triumfătoare cu un sec 4-0 în faţa echipei Charlotte Bobcats. În cealaltă semifinală din Est se vor afla faţă în faţă două team-uri de top: Cleveland Cavaliers şi Boston Celtics.

În Conferinţa de Vest toate partidele din prima rundă a play-off-ului au acelaşi scor la general: 3-2. Astfel, San Antonio Spurs a reuşit să aibă o victorie în faţa formaţiei Dallas Mavericks, Los Angeles Lakers are doar o lungime în faţa mai slab cotatei sale adversare, Oklahoma City Thunder, iar Utah Jazz şi Phoenix Suns speră să închidă cât mai repede partidele cu Denver Nuggets şi cu Portland Trail Blazers. Primul meci din semifinalele celor două conferinţe ale Ligii este programat pe 1 mai.

De multe ori însă, mascotele echipelor din NBA fac greşeli. Pentru a urmări un astfel de top, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: