miercuri, 24 martie 2010

GAFE. Mascotele echipelor din NBA, pe jos!

Dacă baschetul de peste Ocean ne oferă faze de real spectacol de fiecare dată, în aproape toate meciurile, fie că este vorba de feminin, fie de masculin, majoretele şi mascotele echipelor ar trebui să ne facă să zâmbim. De multe ori, însă, se ivesc faze la care nimeni nu s-ar fi gândit niciodată, asta şi pentru că cei care încearcă să ajungă spre perfecţiune mai şi greşesc. Uneori chiar comic.

Slam-dunk-urile cu bătaie de pe saltea pot fi ratate, iar publicul să râdă cu lacrimi de penibilul situaţiei create. Majoretele pot inventa figuri pe care nu le pot duce la bun sfârşit, iar mascotele se cred, uneori, jucători de baschet. Mai departe de vise nu pot trece deoarece performanţa se face de cei care se pregătesc zilnic pentru acest lucru. Publicul devorează fiecare fază a acestui imens show creat în Statele Unite, acolo unde spectacolul este la el acasă, fie că vorbim de un meci sau de o simplă reprezentaţie în arenă.

Senzaţional Două coşuri identice, din acelaşi loc, la un interval de zece ani, marcate de un jucător al aceleaşi echipe. Regie? Niciodată! Destin? Tot ce se poate! Vă puteţi convinge singuri.

Pentru amuzament, vă prezentăm, mai jos, un filmuleţ postat pe internet în care pot fi vizualizate cele mai tari gafe ale mascotelor şi majoretelor echipelor din NBA şi nu numai. Rând pe rând, majoritatea dintre ele cad "în nas" iar fanii râd de fiecare greşeală a celor care, de fapt, sunt plătiţi să distreze lumea la fiecare meci, în fiecare seară:



Un suporter al echipei de baschet masculin Columbia Ravens a marcat un coş, de la centrul terenului, legat la ochi! Vedeţi faza aici...

Niciun comentariu: