miercuri, 24 februarie 2010

VIDEO. A marcat de la centru, legat la ochi!

Fazele spectaculoase din meciurile disputate în Statele Unite ale Americii sunt deja cunoscute peste tot. Jucătorii celebri sunt admiraţi la partidele din NBA şi din NCAA, indiferent că este vorba de masculin sau de feminin. Tinerii care nu pot ajunge în top, neavând calităţile necesare pentru aceste ligi, încearcă să cucerească inimile spectatorilor prin tot felul de aruncări, care mai de care mai ciudate.

Un fan al echipei de colegiu Columbia Ravens, din SUA, a reuşit o performanţă extraordinară: să înscrie, legat la ochi, de la centrul terenului. Evenimentul s-a petrecut în pauza unei întâlniri din campionatul local, iar tânărul a marcat din prima aruncare, fără a avea nevoie de încălzire. Mai mult, după ce nu a mai putut să vadă coşul, spectatorul a fost rotit de câteva ori de prezentator, pentru ca toţi cei din sală să fie convinţi că acesta nu este un aranjament. Restul, îl decideţi voi...



După o astfel de reuşită de senzaţie vă prezentăm, mai jos, câteva imagini de la meciul dintre Politehnica Naţional Iaşi şi Galactica Braşov, scor 72-64, partidă care a contat pentru etapa a treia din cadrul grupei A2 a primei ligi de senioare. Gazdele şi-au adjudecat primele două perioade şi au intrat la pauză cu avantaj, scor 44-32. După reluare, ardelencele au încercat să revină în joc, însă amfitrioanele au condus ostilităţile şi în cea de-a treia perioadă, adjudecată cu 17-9. Galactica s-a impus doar în sfertul patru cu 23-11, însă nu a fost de ajuns pentru victorie.



Pentru a vedea rezumatele video ale ultimelor partide disputate de echipele Baschet Club Star, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: