luni, 22 martie 2010

VIDEO. Rezumatele meciurilor din Onoare

Sala Federaţiei Române de Baschet din Capitală a găzduit, duminică, o nouă rundă din cadrul Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare. Aşa cum era de aşteptat, favoritele s-au impus fără probleme într-o etapă în care nu au lipsit fazele spectaculoase şi coşurile de la distanţă. Still Us a învins cu scorul de 89-47 pe junioarele de la Baschet Club Star, în timp ce senioarele aceleiaşi formaţii au trecut de CS Dan Dacian cu 84-20.

În urma acestor rezultate, Still Us a acumulat 13 puncte şi a rămas lider, în timp ce senioarele de la echipa Baschet Club Star au 12 puncte şi sunt la o lungime în spatele primei poziţii. Pe locul al treilea se află formaţia Clubului Sportiv Şcolar 4, cu 11 puncte, grupare care nu a evoluat duminică deoarece a avut etapă liberă. Junioarele de la Baschet Club Star au strâns zece puncte şi ocupă penultima poziţie, iar CS Dan Dacian închide clasamentul Diviziei Onoare, cu doar două puncte.

Campionat În competiţia junioarelor doi, echipa Baschet Club Star a pierdut primele două meciuri din seria A4 de calificare, grupă din care mai fac parte Olimpia Bucureşti, Phoenix şi LPS Galaţi.

Iată, mai jos, rezumatele celor două întâlniri din cadrul etapei a şaptea, din Divizia Onoare, acolo unde formaţiile Still Us şi Baschet Club Star (senioare) s-au impus la diferenţe confortabile:



Programul etapei următoare nu a fost încă definitivat, acest lucru datorându-se şi faptului că retragerea echipei CSS 4B a cam încurcat sistemul de joc, chiar dacă CS Dan Dacian a intrat în competiţie în locul acestei grupări. Junioarele de la Baschet Club Star ar trebui să aibă, teoretic, etapă liberă, iar runda ar urma să aibă următoarea desfăşurare: CSS 4 - CS Dan Dacian şi Baschet Club Star (senioare) - Still Us.

Echipa Baschet Club Star a disputat partidele din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16 şi cele din Divizia Onoare cu cinci jucătoare accidentate. Detalii aici...

Niciun comentariu: