joi, 18 martie 2010

PROBLEME. Cinci jucătoare accidentate

Cinci jucătoare din lotul echipei Baschet Club Star au probleme de sănătate înaintea partidei de sâmbătă cu Phoenix Galaţi. Întâlnirea, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16, se va disputa în sala Şcolii 103, din Capitală, şi va începe la ora 12.00. Denisa Fitero şi Ruxandra Runceanu nu s-au antrenat toată săptămâna, Ioana Miroiu şi Simona Rădanţu nu au efectuat şedinţa de pregătire de miercuri-seară, iar Mihaela Nemil a avut dureri la gleznă.

În aceste condiţii, doar trei sportive pot să evolueze un meci la intensitate maximă. Mihaela Dragomir, Alexandra Anghel (foto, în alb) şi Diana Robu vor duce greul în partida ce contează pentru etapa a doua a grupei de calificare A4. Ioana Miroiu are dureri la piciorul drept şi a fost menajată, în timp ce Ruxandra Runceanu încă nu s-a recuperat complet după entorsa pe care a suferit-o în urmă cu două săptămâni, la Galaţi. Simona Rădanţu a avut, la rândul său, probleme medicale şi a fost învoită de la antrenamentul de miercuri-seară.

Adversar
La echipa Phoenix va evolua şi Liliana Uşurelu, jucătoarea fiind cel mai bun marcator al grupării din Capitală în turul Campionatului Naţional feminin Under 16. Din partea a doua a sezonului, fosta sportivă de la Baschet Club Star s-a transferat la Galaţi.

Accidentarea Denisei Fitero este mai gravă decât s-a crezut iniţial, decarul alb-roşiilor urmând să evolueze, timp de şase luni, cu o orteză specială. Centrul grupării din Capitală a efectuat un control medical de specialitate, fiind consultată de medicul Florin Oancea. Jucătoarea va reveni la clinică săptămâna viitoare, atunci când i se va face o reexaminare a stării piciorului. Denisa Fitero s-a accidentat la un antrenament, în urmă cu trei săptămâni, diagnosticul iniţial fiind o entorsă maleolară dreaptă.

Cum Miruna Lală, Nicoleta Constantinescu şi Ioana Murea nu au drept de joc în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16, lotul alb-roşiilor pentru partida cu Phoenix Galaţi este slăbit, fiind foarte greu de alcătuit, la această oră, o formaţie de bază. Din cele cinci jucătoare accidentate, Mihaela Nemil pare să poată fi refăcută până la ora primului angajament. De la adversare este incertă prezenţa Teodorei Neagu sportivă care, conform site-ului grupării din Galaţi, a suferit o entorsă la meciul cu CSS Constanţa, de pe propiul teren, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14.

Începând din martie 2010, "Adevărul Holding" va susţine financiar echipa Baschet Clun Star. Detalii aici...

Niciun comentariu: