duminică, 21 martie 2010

ONOARE. Victorii previzibile, lider neschimbat

Echipa Still Us şi senioarele de la Baschet Club Star şi-au menţinut, în această ordine, primele două poziţii în Campionatul Municipal feminin, Divizia Onoare, după desfăşurarea etapei a şaptea. Formaţia Svetlanei Drăguşin a învins cu scorul de 89-47, junioarele de la Baschet Club Star, în timp ce ocupanta locului al doilea în clasament a trecut, scor 84-20, de CS Dan Dacian. CSS 4 nu a evoluat, având rundă liberă.

Liderul Still Us nu a avut probleme în partida de duminică, disputată în sala federaţiei de specialitate, pe care a câştigat-o în faţa echipei de junioare a Baschet Club Star cu scorul de 89-47. Svetlana Drăguşin, Claudia Rădulescu, Oana Constantinescu şi Alina Tufan nu s-au întrebuinţat prea mult în acest meci pe care l-au dominat din primul minut. De la adversare, Ioana Miroiu şi Alexandra Anghel şi-au împărţit, în mod egal, 16 puncte, cele două echipiere ale alb-roşiilor ţinându-şi colegele cât mai mult în meci. Ioana Murea, Mihaela Dragomir şi Diana Robu au realizat un total de 18 puncte, fiecare contribuind cu câte şase puncte.

Analiză
Still US şi senioarele de la Baschet Club Star şi-au împărţit, în mod egal, numărul de victorii, însă gruparea Svetlanei Drăguşin beneficiază de avantajul coşaverajului înaintea partidei decisive.

În cea de-a doua întâlnire a zilei de duminică, senioarele de la Baschet Club Star au dominat partida cu CS Dan Dacian, scor 84-20. Fără Mirela Frăţilă, Claudia Uşurelu şi Maria Miheş, jucătoarele alb-roşii s-au descurcat în numai şase sportive, Ada Tinca fiind principala realizatoare a gazdelor cu 18 puncte şi 13 recuperări. Ştefania Roşca şi-a trecut în cont 16 puncte, Andreea Palazzo 14, iar Mihaela Dragomir (foto) a mai adăugat alte 14 puncte, dintre care şase din spatele semicercului. Toate sportivele trecute de amfitrioane pe foaia de arbitraj au înscris cel puţin 11 puncte!

După şapte etape, Still Us îşi menţine primul loc în clasament, cu şase victorii, în timp ce senioarele de la Baschet Club Star sunt la un punct în spatele liderului, cu cinci partide câştigate. Pe poziţia a treia se situează CSS 4, care a acumulat patru victorii şi trei înfrângeri, în timp ce junioarele de la Baschet Club Star, cu trei reuşite şi patru eşecuri se află pe locul patru. CS Dan Dacian a disputat doar două întâlniri, ambele pierdute, ultima grupare înlocuind pe CSS 4B, care s-a retras din competiţie.

Pentru a vedea toate rezumatele video ale partidelor din etapa trecută, daţi click aici...

Niciun comentariu: