sâmbătă, 20 martie 2010

EŞEC. Baschet Club Star - Phoenix 42-78

Cu o double-double reuşită pentru echipa Baschet Club Star, totalizând 12 puncte şi 14 recuperări, Diana Robu (foto, la minge), a fost cea mai bună jucătoare a grupării din Capitală în partida pe care Ioana Miroiu & Co au pierdut-o sâmbătă, acasă, scor 42-78, cu formaţia Phoenix Galaţi. Întâlnirea a contat pentru grupa A4 de calificare din cadrul Campionatului Naţinal feminin Under 16 şi s-a disputat în sala Şcolii 103 din Bucureşti.

VEZI VIDEO

Gazdele au intrat destul de bine în meci şi s-au apărat exact timp de cinci minute, interval în care au avut un avantaj minim pe tabela de marcaj, scor 7-5. Phoenix a revenit în joc prin Iulia Răileanu (28 de puncte şi 16 recuperări) şi prin Liliana Uşurelu (23 de puncte, zece recuperări şi cinci intercepţii) şi au încheiat prima perioadă în avantaj, scor 18-10. Până la pauza mare, ecartul formaţiei din Galaţi s-a mărit treptat, astfel că echipierele Baschet Club Star au avut de recuperat un deficit de 23 de puncte după 20 de minute: 20-43.

Probleme În meciul cu Phoenix Galaţi, cinci jucătoare de la echipa Baschet Club Star au evoluat fie accidentate, fie nerecuperate în urma unor lovituri mai vechi. Ruxandra Runceanu nu a fost prezentă la această întâlnire.

După reluare, Ana Dudu şi Irina Vasilache au punctat pentru 55-25 (min. 25), însă Mihaela Dragomir (nouă puncte şi cinci recuperări) şi Alexandra Anghel (şase puncte şi patru recuperări) au încercat să menţină formaţia gazdă în meci. După 30 de minute, tabela a indicat 59-31 pentru Phoenix. Ultima perioadă nu a adus decât un parţial de 6-0 pentru Baschet Club Star, amfitrioanele reducând din diferenţă pe final, prin Mihaela Dragomir şi prin Ioana Miroiu. Adversarele grupării din Capitală au învins cu 78-42 şi au rămas pe prima poziţie în serie, fiind urmate de Olimpia, Baschet Club Star şi de LPS Galaţi, însă Olimpia şi LPS au un meci mai puţin.

Partida dintre LPS Galaţi şi Olimpia Bucureşti a fost amânată pentru 28 martie, astfel că jucătoarele alb-roşii ocupă, în acest moment, locul trei în grupă, cu un punct mai mult decât LPS. Derby-ul seriei se va disputa sâmbătă, 27 martie, la Bucureşti, atunci când Olimpia va întâlni pe Phoenix, iar disputa pentru ultimul loc care asigură calificarea la turneul semifinal va fi cea dintre LPS Galaţi şi Baschet Club Star, echipierele formaţiei din Capitală urmând să evolueze în deplasare, sâmbăta viitoare.

Duminică, senioarele şi junioarele de la echipa Baschet Club Star vor disputa o nouă etapă în Divizia Onoare. Detalii aici...

Niciun comentariu: