luni, 22 martie 2010

UNDER 15. Programul turneului semifinal B

Echipa Baschet Club Star va găzdui, în perioada 30 martie - 1 aprilie, turneul semifinal al grupei valorice B din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 15. Patru formaţii se vor lupta pentru unul din primele două locuri din serie, care asigură calificarea în întrecerea pentru ocuparea poziţiilor 5-8 în ţara noastră. În sala de educaţie fizică a Şcolii 103 de Capitală vor fi prezente, alături de jucătoarele alb-roşii, Braşovia Braşov, CS Dan Dacian şi Gravity Târgu Mureş.

Cele patru formaţii urmează să dispute câte trei meciuri fiecare, urmând să se întâlnească în sistem campionat, de-a lungul a trei etape. După disputarea acestor runde se va întocmi clasamentul final şi, în funcţie de acesta, primele două locuri vor obţine dreptul de a evolua în turneul final 5-8 al Campionatului Naţional feminin Under 15. Meciurile se vor desfăşura pe durata a două zile, fiecare club urmând să aibă între jocurile din aceeaşi zi o pauză de cel puţin cinci ore, după cum prevede regulamentul Federaţiei Române de Baschet.

Decizie Federaţia de specialitate a acordat echipei Baschet Club Star dreptul de a organiza turneul semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15, grupa valorică B. Toate meciurile se vor disputa în sala Şcolii 103 din Capitală.

Programul turneului semifinal B, Campionatul Naţional feminin Under 15:
Miercuri, 31 martie, sala Şcolii 103, etapa I
Ora 10.00: Braşovia Braşov - CS Dan Dacian
Ora 11.45: Gravity Târgu Mureş - Baschet Club Star
Miercuri, 31 martie, sala Şcolii 103, etapa a II-a
Ora 18.00: CS Dan Dacian - Gravity Târgu Mureş
Ora 19.45: Baschet Club Star - Braşovia Braşov
Joi, 1 aprilie, sala Şcolii 103, etapa a III-a
Ora 10.00: Braşovia Braşov - Gravity Târgu Mureş
Ora 11.45: Baschet Club Star - CS Dan Dacian

Echipa Gravity Târgu Mureş s-ar putea să nu se prezinte la turneul organizat de Baschet Club Star, gruparea ardeleană neavând un lot apt pentru a participa la competiţie. Managerul clubului, Dorin Coman, a spus că va discuta cu oficialii federaţiei de specialitate, urmând ca o decizie finală să fie luată până la sfârşitul acestei săptămâni. Braşovia Braşov şi-a făcut rezervările pentru cazare şi pentru masă, iar CS Dan Dacian se va prezenta la această fază a Campionatului Naţional feminin Under 15.

Pentru detalii referitoarea la cazare, echipele vizitatoare pot accesa acest link...

Niciun comentariu: