vineri, 12 martie 2010

PREMIERĂ. Dan Dacian va evolua în Onoare

După ce vor disputa partida cu Olimpia Bucureşti, din cadrul primei runde a grupei A4 de calificare, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16, jucătoarele alb-roşiii nu vor avea decât şase ore la dispoziţie pentru a se odihni. Sâmbătă-seară, în sala Şcolii 103 din Capitală, de la ora 19.30, se va disputa şi meciul cu formaţia CS Dan Dacian, din cadrul Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, contând pentru etapa a şaptea.

Formaţia CS Dan Dacian va înlocui, practic, cea de-a doua echipă a Clubului Sportiv Şcolar 4 în Divizia Onoare, după ce această grupare a declarat forfait, din lipsă de jucătoare. În această situaţie, rezultatele team-ului în cauză se vor anula, urmând ca întâlnirile cu sportivele antrenate de Alexandru Şerban să conteze în clasament. Până atunci, Still Us va rămâne lider în Campionatul Municipal de senioare, cu 11 puncte acumulate, fiind urmată de senioarele de la Baschet Club Star, cu 10 puncte. Pe poziţia a treia se află CSS 4, la un punct în spatele Mirelei Frăţilă & Co, în timp ce junioarele de la Baschet Club Star sunt pe patru cu şapte puncte acumulate, din cinci partide.

Premieră Cele două echipe ale Baschet Club Star, de senioare şi de junioare, vor disputa partida de duminică, din cadrul etapei a şasea a Campionatului Municipal, Divizia Onoare, în sala Federaţiei Române de Baschet.

Atât Baschet Club Star cât şi CS Dan Dacian se vor reîntâlni şi în cadrul turneului semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15, acolo unde cele două formaţii şi-au fixat ca obiectiv să se califice în disputa pentru locurile 5-8. În cadrul competiţiei rezervată junioarelor doi, Ioana Miroiu & Co îşi continuă traseul în cadrul grupei valorice A, în timp ce CS Dan Dacian va disputa întâlniri în seria valorică B. Obiectivul jucătoarelor alb-roşiii în cadrul întrecerii fetelor la Under 16 este un loc în primele 12 grupări din ţară.

În cadrul confruntărilor directe, bilanţul este net favorabil echipei Baschet Club Star, care a câştigat toate meciurile pe care le-a disputat în faţa formaţiei CS Dan Dacian. Jucătoarele alb-roşiii şi-au adjudecat cele şapte întîlniri amicale sau oficiale. De la adversare s-ar putea să lipsească Denisa Caculidis, care s-a accidentat, sportiva suferind o entorsă, de acelaşi lucru suferind şi Ruxandra Runceanu. Simona Rădanţu ar putea fi menajată în această partidă, echipiera Baschet Club Star având o contractură musculară, o decizie finală în privinţa sa urmând a se lua chiar sâmbătă.

Echipa Baschet Club Star va organiza turneul semifinal, grupa valorică B, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 15. Detalii aici...

Niciun comentariu: