joi, 11 martie 2010

UNDER 15. Star organizează turneul semifinal

Echipa Baschet Club Star va organiza, la Bucureşti, în perioada 31 martie - 1 aprilie, turneul semifinal din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 15, grupa valorică B. Conform site-ului Federaţiei Române de Baschet, la competiţie vor lua parte formaţiile CS Dan Dacian Bucureşti, Braşovia Braşov, Gravity Târgu Mureş şi Baschet Club Star. Se va juca după sistemul "fiecare cu fiecare", primele două grupări urmând să ajungă în lupta pentru locurile 5-8.

Chiar dacă forul de specialitate nu a publicat, pe site-ul oficial, ce echipă va organiza acest turneu, conducerea formaţiei Baschet Club Star a luat legătura cu restul cluburilor şi a primit confirmarea că niciunul dintre acestea nu va solicita găzduirea turneului. În aceste condiţii, gruparea din Capitală a remis către FRB un act oficial prin care şi-a exprimat disponibilitatea de a programa partidele în sala de educaţie fizică a Şcolii 103, acolo unde jucătoarele alb-roşiii se antrenează şi unde dispută partidele de acasă.

Sistem Echipele clasate pe primele două locuri în turneul semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15, grupa valorică B, se vor lupta pentru locul cinci, alături de ultimele două clasate din turneul de şase formaţii, din cadrul seriei valorice A.

Antrenorul echipei CSS Braşovia, Ioan Osztaloş, a declarat pentru site-ul echipei Baschet Club Star că formaţia sa va veni în Capitală, în cazul în care gruparea din Târgu Mureş nu va solicita turneul semifinal. "Noi vom face referatul pentru deplasare la Bucureşti, deoarece nu cred că cei de la Gravity vor găzdui întrecerea", a spus tehnicianul formaţiei din Braşov. Acest lucru a fost confirmat de Dorin Coman, de la Gravity: "Noi nu vom solicita turneul deoarece avem cinci sportive accidentate. Vom face tot posibilul să ne prezentăm cu un lot de opt fete, însă va fi foarte greu".

În aceste condiţii, conducerea echipei Baschet Club Star a rezervat, la căminul Clubului Sportiv 4 din Bucureşti, 30 de locuri pentru cazare şi pentru masă, pentru formaţiile din Braşov şi din Târgu Mureş, dar şi pentru oficiali. Pensiunea completă este în valoare de 75 de lei pentru jucătoare şi de 80 de lei pentru antrenori şi oficiali. Pentru alte detalii referitoare la cazare, se poate accesa acest link... Programul competiţiei a fost deja întocmit de forul de specialitate şi publicat pe frbaschet.ro.

Pentru a consulta etapele şi datele de disputare ale meciurilor din cadrul turneului semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15, daţi click aici...

Niciun comentariu: