joi, 11 martie 2010

ONOARE. Sala FRB va găzdui jocurile fetelor!

Sala Federaţiei Române de Baschet va găzdui, duminică, etapa a şasea din cadrul Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare. În premieră pentru sportul cu mingea la coş din ţara noastră, cea mai nouă arenă din România va găzdui două meciuri la feminin. Partidele Still Us - CSS 4 şi Baschet Club Star (senioare) - Baschet Club Star (junioare) vor fi primele în care fetele vor evolua în sala FRB.

Liderul Diviziei Onoare, echipa Still Us, va întâlni formaţia Clubului Sportiv Şcolar 4, de la ora 10.00. Svetlana Drăguşin şi coechipierele sale ştiu că nu mai au voie să facă paşi greşiţi, după înfrângerea din runda precedentă, cu senioarele de la Baschet Club Star. De partea cealaltă, Cristina Măcărescu doreşte să arate că jucătoarele sale pot face oricând o surpriză plăcută, chiar dacă adversarele formează un team redutabil. În tur, Still Us s-a impus cu 50-38.

Sezon Sâmbătă, echipa de junioare a Baschet Club Star va evolua în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16, în deplasare, împotriva echipei Olimpia Bucureşti. Gruparea din şoseaua Iancului este actuala deţinătoare a titlului.

Cele două echipe ale Baschet Club Star, cea de senioare şi cea de junioare, vor disputa cel de-al doilea meci al reuniunii, de la ora 11.30. Iniţial a fost programată întâlnirea dintre prima echipă a alb-roşiilor şi CSS 4B, însă ultima echipă nu va mai evolua în cadrul Campionatului Municipal, Divizia Onoare, din cauza lipsei de jucătoare. În aceste condiţii va avea loc partida mai sus amintită, în care Mirela Frăţilă & Co au prima şansă la victorie. În partida tur, disputată în sala Şcolii 54, junioarele de la Baschet Club Star au pierdut cu scorul de 44-81.

În clasamentul Diviziei Onoare, Still Us este lider, cu cinci meciuri câştigate din şase posibile, în timp ce senioarele de la Baschet Club Star se află la un singur punct în spatele primului loc. În partidele directe dintre cele două formaţii scorul general este egal, 1-1, însă coşaverajul este superior grupării Svetlanei Drăguşin, cu 119 puncte marcate, faţă de 110 primite. Poziţia a treia este ocupată de CSS 4, iar pe patru se află Baschet Club Star, echipa de junioare. CSS 4B nu va mai evolua în Campionatul Municipal feminin.

Pentru a vedea imagini de la partida dintre Baschet Club Star şi Still Us, scor 61-47, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: