luni, 15 martie 2010

VIDEO. O victorie din trei meciuri

Echipa Baschet Club Star a disputat, sâmbătă şi duminică, trei partide. Două meciuri au contat pentru Campionatul Municipal de senioare, Divizia Onoare, în timp ce unul s-a desfăşurat în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16. Jucătoarele alb-roşii au câştigat o singură întâlnire, cea cu Dan Dacian, scor 83-22, şi le-au pierdut pe cele cu Olimpia Bucureşti, scor 41-80, şi cu senioarele de la Baschet Club Star, scor 38-52.

În competiţia rezervată junioarelor doi, Ioana Miroiu & Co se află în grupa valorică A şi încearcă imposibilul: un loc în turneul semifinal. Pentru a reuşi acest lucru, jucătoarele alb-roşii au nevoie de cel puţin trei victorii într-o serie foarte grea, din care mai fac parte Olimpia Bucureşti, Phoenix Galaţi şi LPS Galaţi, trei grupări care au ca obiectiv primele opt locuri din ţară. În etapa inaugurală, din grupa de calificare A4, Baschet Club Star a evoluat în deplasare, sâmbătă, împotriva echipei Olimpia Bucureşti, pierzând întâlnirea cu scorul de 40-81, după un debut de partidă foarte bun.
REZUMATUL VIDEO AL PARTIDEI CU OLIMPIA POATE FI VĂZUT AICI

Accidentare Denisa Fitero este incertă pentru partida dintre Baschet Club Star şi Phoenix Galaţi, întâlnire care se va disputa pe 20 martie în sala Şcolii 103, din Capitală. Decarul alb-roşiilor a suferit o recidivă la o entorsă la piciorul drept.

Tot sâmbătă, însă în sala Şcolii 103 din Capitală, Baschet Club Star a disputat meciul cu echipa CS Dan Dacian, din cadrul etapei a şaptea a Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare. După un prim sfert mai slab, în care nu au marcat decât nouă puncte pe tabela de marcaj, jucătoarele alb roşii au reuşit două perioade aproape perfecte şi au înscris 54 de puncte, faţă de şase ale adversarelor. Rezultatul final a fost de 83-22 pentru Ioana Mioriu & Co, Miruna Lală şi Simona Rădanţu fiind principalele realizatoare ale amfitrioanelor, ambele trecându-şi în cont câte 14 puncte.
REZUMATUL VIDEO CU CS DAN DACIAN POATE FI VIZUALIZAT AICI

În premieră pentru baschetul românesc, sala federaţiei de specialitate a găzduit şi o partidă rezervată unei echipe de junioare doi. Jucătoarele alb-roşii au evoluat în superba arenă a FRB duminică, atunci când au întâlnit formaţia de senioare a Baschet Club Star, într-un meci din cadrul etapei a şasea a Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare. Ioana Miroiu (foto, la minge) a marcat 17 puncte, din care 12 au venit din spatele semicercului, iar Diana Robu 11, însă acestea nu au fost suficiente pentru victorie, adversarele impunându-se cu scorul de 52-38.
REZUMATUL VIDEO DIN SALA FEDERAŢIEI ROMÂNE DE BASCHET

Echipa Baschet Club Star va găzdui turneul semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15, grupa valorică B, din care mai fac parte CS Dan Dacian, Braşovia Braşov şi Gravity Târgu Mureş. Detalii aici...

Niciun comentariu: