marți, 16 martie 2010

VIDEO. Luptă strânsă în Divizia Onoare

Două echipe se luptă pentru supremaţie în Campionatul Municipal, Divizia Onoare. Senioarele de la Baschet Club Star şi formaţia Still Us, condusă de fosta mare jucătoare Svetlana Drăguşin, încearcă să-şi adjudece prima ediţie a acestei competiţii, la feminin. După un start lansat, cu cinci victorii din cinci posibile, Still Us nu a mai putut să ţină ritmul şi a cedat chiar în faţa pretendentei la primul loc, Baschet Club Star.

Cu un coşaveraj superior în partidele directe, echipa Still Us rămâne liderul clasamentului Campionatului Municipal, Divizia Onoare. Senioarele de la Baschet Club Star sunt la un pas în spate, în timp ce formaţiile Clubului Sportiv Şcolar 4 şi cea a junioarelor de la Baschet Club Star îşi împart, în această ordine, poziţiile a treia şi a patra. După retragerea formaţiei secunde a CSS 4, locul acesteia în competiţie a fost luat de CS Dan Dacian, team care nu a disputat decât un singur meci, cel pierdut în faţa Ioanei Miroiu & Co, etapa precedentă.

Video Pentru a urmări rezumatele partidelor disputate în week-end-ul trecut de junioarele de la Baschet Club Star, aceesaţi acest link.

Duminică, 14 martie, în sala Federaţiei Române de Baschet, s-a disputat, în premieră, o etapă din cadrul Diviziei Onoare. Liderul Still Us s-a impus, fără probleme, scor 68-49, în disputa cu CSS 4, în timp ce senioarele de la Baschet Club Star le-au învins, scor 52-38, pe colegele lor de la aceeaşi formaţie. Iată, mai jos, rezumatul celor două întâlniri:



Asociaţia Municipală de Baschet Bucureşti va stabili, până cel mai târziu miercuri, partidele din cadrul etapei a opta. Retragerea din competiţie a fetelor de la CSS 4B a încurcat puţin calendarul competiţional, chiar dacă sportivele de la CS Dan Dacian au ocupat, imediat, locul rămas liber. Junioarele de la Baschet Club Star ar putea avea rundă liberă deoarece Ioana Miroiu & Co vor evolua în cadrul grupei de calificare A4 din Campionatul Naţional feminin Under 16, cu Phoenix Galaţi.

Echipierele Baschet Club Star au efectuat marţi dimineaţă vizita medicală. Detalii aici...

Niciun comentariu: